Black Friday Romania 2014 – cele mai bune reduceri pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus!

  Black Friday Romania 2014  vine vineri cu peste 1 milion de produse la pret redus in mii de magazine din intreaga Romanie, dar probabil unii dintre voi se intreaba daca vor putea cumpara iPhone 6 si iPhone 6 Plus la reducere buna pe 21 noiembrie. Ei bine raspunsul meu este da, veti gasi iPhone 6 si iPhone 6 Plus la pret redus vineri, dar nu veti beneficia decat de o reducere care va apropia pretul de cel al Apple Store. Vorbesc aici desigur despre magazinele serioase care in trecut au oferit in acest eveniment de reduceri terminale iPhone noi la preturi de Apple Store, acestea fiind preturile finale reduse.

Reduceri iPhone 6 si iPhone 6 Plus de Black Friday Romania 2014

  Black Friday Romania 2014 nu va aduce reduceri pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus la operatorii de telefonie mobila, care au preturi de Apple Store sau apropiate de ele, ci doar la magazinele online care au terminalele la preturi mai mari. In aceasta idee, veti putea cumpara din stoc oricare dintre cele doua terminale la preturile de Apple Store fara vreo problema, dar asta in limita stocurilor disponibile. Din pacate produsele sunt noi si extrem de cautate astfel ca nimeni nu se grabeste sa le vanda la preturi mai mici decat cele ale Apple Store-urilor, asta cel putin pana in preajma craciunului.

  iDevice.ro va prezenta pe parcursul zilei cele mai bune reduceri de Black Friday 2014 intr-o pagina dedicata si va recomand sa o urmariti pentru a afla daca puteti cumpara iPhone 6, iPhone 6 Plus sau orice produse Apple la preturi foarte bune!