Black Friday Romania 2014 – ATENTIE la tepe!

  Black Friday Romania 2014 incepe pe 21 noiembrie la majoritatea magazinelor serioase din Romania si daca urmariti acest eveniment pentru a cumpara ceva la pret redus in perioada urmatoare, atunci ar fi bine sa fiti extrem de atenti. Separat de reducerile oferite de catre marile magazine online din Romania, vor exista si foarte multe magazine mici si necunoscute care vor profita de naivitatea unora pentru a trage tepe. In aceasta idee prima recomandare pe care v-o fac este sa evitati magazinele online pe care nu le cunoasteti, care au un website dubios fara informatii clare privid datele de inregistrare fiscala sau adresa.

  A doua recomandare importanta pentru Black Friday Romania 2014 este sa nu platiti online la magazinele online necunoscute si asta din doua motive: riscati sa platiti ceva pentru un produs care ar putea sa nu ajunga la voi, iar daca website-ul nu este serios securizat puteti ramane fara datele card-ului si apoi fara bani. In general magazinele mari au reduceri suficient de bune pentru a evita magazinele mai putin cunoscute care in unele cazuri afiseaza reduceri mai mar, dar pentru produse pe care nu le pot livra si asteptand dupa ele riscati sa pierdeti produsul dorit, disponibil la un pret putin mai mare intr-un magazin serios.

  Nu uitati sa urmariti iDevice.ro in zilele urmatoare pentru a putea afla cele mai bune reduceri Black Friday 2014 Romania.