Sony renunta la productia filmului despre viata lui Steve Jobs

  Sony a initiat in cursul anului trecut un un proiect al carui scop era de a produce un film despre viata lui Steve Jobs in baza singurei biografii autorizate scrise de catre biograful Walter Isaacson cu ajutorul fostului CEO Apple. Scenariul a fost scris de Aaron Sorkin si dupa multe luni de cautare a unui actor pentru rolul principal cu refuzurile primite de la Leonardo DiCaprio sau Christian Bale, cei de la Sony au decis sa renunte la proiect. Conform unor informatii obtinute de catre cei de la Deadline, intregul film va fi mutat de la Sony la Universal in cursul urmatoarelor zile.

I’m hearing very strongly that Universal is indeed locking down the Jobs project and essentially giving it a green light. This should be closed by tomorrow latest. That means the project shouldn’t lose any momentum despite the studio move. Will provide more details when I get them.

  Se pare ca Universal va cumpara pana cel tarziu maine toate drepturile de productie ale fimului de la compania Sony Pictures, astfel ca vom avea un nou producator si probabil o viziune putin diferita asupra sa. Scenariul filmului se concentreaza pe trei scene de cate 30 de minute care prezinta principalele momente din viata lui Steve Jobs, pana in mommentul prezentarii iPod-ului care a schimbat industria muzicala. Deocamdata nu se stie cand va fi lansat in cinematografe filmul, dar de indata ce vor fi disponibile aceste detalii, va voi anunta.