Prima Pagina aplicatii iWork for iCloud a fost actualizat, aduce noutati pentru utilizatori

iWork for iCloud a fost actualizat, aduce noutati pentru utilizatori

  iWork for iCloud este suita de aplicatii web pe care compania Apple a dezvoltat-o special pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca Numbers, Pages si Keynote direct dintr-o interfata web de pe un PC Windows. Suita de aplicatii web a fost actualizata in cursul acestei nopti de catre compania Apple, noua versiune aducand posibilitatea de a redenumi documentele direct din editor, plus alte cateva rezolvari ale problemelor de functionare. Separat 8 limbi noi sunt suportate, romana nefiind printre ele: araba, braziliana, frnceza, germana, evreiasca, japoneza, chinza simplificata si spaniola.

 Separat 50 de fonturi noi sunt disponibile pentru toate cele trei aplicatii web, plus posibilitatea de a muta si redimensiona legendele diagremelor,optiunea de a sterge liniile despartitoare dintre sectiuni si cam atat. Puteti accesa cele trei aplicatii direct din website-ul icloud.com al companiei Apple.

  • rundown

    zao frate vezi ca e ceva in neregula cu un articol de-al tau : stocurile actualizate in promotiile de black friday la emag. Imi apare titlul(headerul) in lockscreen dar nu vad articolul deloc

  • @rundown: Verificat pe 2 telefoane, merge bine in ambele.

  • . nine

    am patit.o si eu cu mai multe articole….delete si reinstalat iDevice si gata…

  • okyjunior

    Mie nu imi apar comentariile integrale in aplicatie pe i6