Prima Pagina Apple Apple Watch este una dintre cele mai bune inventii ale anului 2014...

Apple Watch este una dintre cele mai bune inventii ale anului 2014 conform TIME

Apple Watch  Apple Watch este primul smartwatch produs de catre compania Apple si conform celor mai recente zvonuri el urmeaza sa fie lansat pe piata in prima parte a anului viitor, asta desigur daca toate probleme de productie vor fi rezolvate si Apple va avea reusi sa pregateasca iOS-ul pentru el la timp. Noul produs a fost intens laudat de catre toata lumea in ultimele luni de zile si asta pe buna dreptate deoarece compania Apple a conceput un smartwatch cu adevarat interesant care are o functionalitate extrem de utila pentru utilizatorii obisnuiti, ea fiind complimentata de catre un software superior celor implementate in smartwatch-urile concurente.

Most smart watches have proved to be anything but: they try to shrink down the experience of using a cell phone, with clunky results. Apple’s Watch, by contrast, wholly reimagines the computer for the wrist, using a novel interface that combines a touchscreen and physical buttons. Besides telling time, the Watch can send messages, give directions, track fitness and make wireless payments.

Apple Watch este smartwatch-ul inovator al anului 2014

  Pentru ca vorbim despre un produs atat de anticipat, cei de la TIME MAGAZINE l-au inclus in lista celor mai bune inventii ale anului 2014, iar in citatul de mai sus aveti prezentata motivatia deciziei de a il alatura unor produse precum Microsoft Surface Pro 3, imprimantele 3D, incarcarea wireless, BMW i3, inelul care trimite alerte si alte produse inovatoare. Ca sa fiu sincer, prezenta produsului Apple in acest top nu este nici pe departe surprinzatoare, Apple fiind in general in centrul acestui gen de topuri care prezinta produse invoatoare, asa ca o vom regasi cu siguranta in alte similare in viitorul apropiat.

It’s also an attractive piece of fashion, with high-end Edition models that feature 18-karat gold. “Apple poured its heart and soul into the design,” says Robert Brunner, founder of San Francisco design studio Ammunition and a former director of industrial design at Apple. “It’s brave because they’re venturing into unknown territory.”

  Apple Watch va avea un pret de pornire de 350$ in momentul lansarii si ar putea ajunge sa coste pana la 5000$ in versiunea din aur, dar mai multe vom afla in cursul anului viitor.

 • nepheloid48

  E interesant, dar la 500$ nu il cumpăr, nici nu ma gândesc

 • I.Aexandru

  este rezistent la apa..?

 • Rezistent da, impermeabil nu, nu poti innota cu el.

 • stavros

  Dau si 500 $ ! Numai sa apara odata !!!!

 • EuGeorge

  Este doar un alt smartwatch la fel de inutil ca si restul de pe piata. Nu are nimic in plus fata de cele existente.

 • Srb

  Ba da, doar pt ca faptul ca il poti personaliza in mult mai multe feluri fata de ceilalti care au doar o forma o curea o culoare..
  Si are, daca vrei, materiale care le au si cele mai de renume branduri de ceasuri..stainless steel, leather, gold etc

 • Srb

  Si asta fara sa folosim si sa stim exact ce face…sa il purtam etc.