Digi Mobil “sparge” piata cu nelimitatul limitat disponibil gratuit timp de 6 luni

Digi Mobil

  Digi Mobil este unul dintre marii operatori de telefonie mobila din Romania si in cursul acestei zile si-a anuntat oferta de Black Friday pentru abonamentul Optim Nelimitat care este oferit gratuit timp de 6 luni de zile pentru clientii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua sa. Intrecandu-si competitorii, cei de la Digi Mobil au reusit din nou sa faca o oferta extrem de buna pentru clientii dornici sa isi paraseasca actualii operatori de telefonie mobila pentru a beneficia de abonamentul OPTIM NELIMITAT care le permite sa vorbeasca fara limite aproape oriunde in lume, iar acest lucru trebuie laudat.

Digi Mobil Optim Nelimitat gratuit pentru 6 luni de zile

  Promotia celor de la Digi Mobil este grozava daca o privim strict din punctul de vedere al beneficiilor listate pentru clientii care incheie abonamentele, dar la o analiza ceva mai amanuntita aflam ca nelimitatul nu e chiar atat de nelimitat in Romania, ba din contra. V-am spus in acest articol si acest articol ca Digi Mobil suspenda abonamentele de pe care se inregistreaza mii de minute internationale vorbite, iar zilele acestea am vazut o multitudine de marturii noi care sustin acest lucru, unele dintre ele fiind exprimate inclusiv in paginile de comentarii ale iDevice.ro.

  Practic Digi Mobil este acuzat de catre clienti, care ofera ca si dovada SMS-uri primite de la operator, ca suspenda abonamentele de telefonie mobila si le “recomanda” acestora sa se limiteze in a plasa apeluri telefonice, dar deocamdata scandalul nu a explodat. Chiar si in conditiile in care nelimitatul de la Digi Mobil este de fapt limitat si clientii sunt hartuiti prin mesaje sau suspendari sa vorbeasca mai putin, oferta este totusi mult mai buna decat oriunde undeva.

  Niciun operator de telefonie mobila din Romania nu ofera posibilitatea de a vorbi 3000 de minute internationale la pretul maxim de 10 euro, sau de 4 in cazurile anumitor clienti Digi, asa ca nelimitat sau nu, Digi Mobil are totusi cea mai buna oferta pentru clientii care vorbesc foarte mult la telefon.

15 COMENTARII

  1. Perfect adevărat ce ai spus in articol dar acoperirea in București nu este grozava si nu se rezolva mare lucru cu roamingul in Vodafone pentru ca acolo ai trafic de doar 100 Mb pe luna

  2. M-ai presus de asta iti da voie sa renunți la abonament fara sa plătești despăgubiri daca nu iti convine cum te limitează. Asta intr-un număr specificat de zile, din momentul in care ai fost informat

  3. Zaone nu cred in suspendarea abonamentului,eu m am portat de la Orange dupa 17 ani de “mariaj”,profitabil bineinteles doar pt. ei.la Digi sunt din aprilie,vorbesc in jur de 400 minute international pe mobil,2800-3000 de minute in retelele din Romania,folosesc maxim 3 GB de trafic din cei 5. I am portat si mamei mele dragi nr ,tot de la Orange si totul este super OK. Iti spun sub cuvant de onoare ca NU am fost inoportunat nici cu sms nici cu apel telefonic de la operator,dar daca voi fi te voi informa sa publici.Raportat calitate , oferta pret ,o singura concluzie DIGI MOBIL.Q.E.D.

  4. eu momentan am abonament la orange si imi expira peste 1 luna , as vrea sa imi fac portare in alta retea dar nu stiu ce sa aleg….vreau sa platesc maxim 7 euro pe luna dar sa am de toate si minim 1.5 de net … oare cer prea mult ?!

  5. Cum sa nu fie grozava acoperirea in Bucuresti ?? Nu gasesti zona fara semnal 3G in Bucuresti .
    Eu testez de jumatate de an Digi si pot sa-ti spun ca problemeale au disparut , in 2013 au fost probleme dar in 2014 situatia e alta si nu doar in Bucuresti ,,
    Pana si la munte ai Digi acum ,,

  6. Eu nu recomand daca iesi din tara. Mi s-a intamplat sa nu pot sa fiu sunat ore in sir, cand sunam in tara persoana respectiva imi spunea ca sun de pe alt numar, la un moment dat oricine ma suna pe mine imi aparea ca si unkown. Am sunat la serviciul relatii cu clienti si nu s-a rezolvat nimic. Iti da un numar de caz si cam atat. Deci pretu intradevar este ieftin, dar sincer pentru 10 le in plus mai bine optezi pentru o alta retea si mai mult decat asta, cand esti plecat in strainatate si doamne feri se intampla ceva si nu poti sa fi contactat e destul de nasol.
    Si in plus fata de asta am primit si sms spunand-umi sa o las mai incet cu vorbitul ca mi se suspendeaza abonamentul pana cand incepe alta luna de abonament. Si nu cred ca am vorbti eu 3000 de minute intr-o luna. In jur de 1500 cam acolo ma situez.

  7. Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Mobil Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata de despagubiri. Va multumim! Dar sunt ff multumit de abonament,si de semnal chiar si alte localitati.La Vodavone pt 9 e plus tva abia am 200min internationale si net 1,5 G plus nelimitat in tara.

  8. Trebuie sa fii nebun sa nu îți ajungă 3000 de min internaționale. Aici nu e vorba de oameni normali ci probabil de cârcotași care fac intenționat asta sa vadă limitele digi . Eu vorbesc cand am chef si internațional si local si nu am avut nici o problema cu digi de vreo 4 luni încoace.

  9. poti sa renunti fara costuri doar la optiunea de apeluri internatinale sau la optiunea care zic ei in mesaj nu la tot abonamentul

  10. De 3ani am renunțat la Vodafone si sunt pe digi, nu am nici un fel de probleme, am trecut pe digi optim nelimitat, si plătesc 135 lei toate serviciile pe luna, nu cred ca cineva poate vorbi 3000 de minute internaționale,asta înseamnă 100 minute pe zi, 1ora si 40min zilnic, nici amanta sa ai nu ai ce vorbi atât cu ea pe zi! Nu va exista in curând oferta mai buna in România , si dacă ar fii sa depind de telefon sa fiu șofer, prefer sa nu am semnal 20-30min după care sa vorbesc gratis.

  11. o alta kestie grozava e digi oriunde. cu idul tau poti vb oriunde in lume gratis daga te conectezi la o retea wifi. partea si mai faina e ca poate fi folosit pe 2 dispozitive. astfel poate sta telefonu in romania si in acelasi timp cineva poate suna din franntza oriunde de pe o tableta

  12. Zaone eu pot sati spun ca am facut un abonament numai de date la digi ca nu imi ajungeau cei 2gb primiti de la cosmote si atentie cu 15lei am 5gb trafic si merge ok.
    Ps abia astept sa termin contracul cu Cosmote.

  13. La Orange abonamentele NELIMITATE, sunt limitate la 5000 de minute nationale.. daca le consumi dupa ce verifica sa nu fie frauda, se aloca alte 5000. Frauda = linie telefonica in centrala. Call center,.