iPhone 5C va fi scos din productie la fabricile partenere Apple

iPhone 5C

  iPhone 5C este smartphone-ul Apple care a avut parte de cele mai multe critici din partea utilizatorilor din lumea intreaga si asta deoarece Apple a decis sa aduca pe piata un smartphone cu o carcasa din plastic dupa ani intregi de criticare a acestui material. Pariul celor de la Apple nu a fost bine plasat deoarece iPhone 5C nu a inregistrat nici pe departe vanzarile pe care multi le asteptau si Apple a avut, in principal, doar de pierdut de pe urma sa, luand anul acesta decizia de a renunta complet la fabricarea de iPhone-uri cu carcasa din plastic.

iPhone 5C va fi scos din productie

  Pentru ca iPhone 5C nu a fost si nu va fi vreodata popular, compania Apple a luat decizia de a sista productia smartphone-ului sau, partenerii Winstron si Foxconn urmand a reduce treptat procesul de fabricare in urmatoarele luni. Totul va fi sistat la mijlocul anului viitor, iPhone 5C urmand a fi scos din oferta Apple impreuna cu iPhone 4S in toamna anului viitor, cand iPhone 6S va fi lansat oficial. Actiunea celor de la Apple nu este nici pe departe surprinzatoare si probabil unii nu se asteptau ca iPhone 5C sa ramana pe piata anul acesta, dar cei din Cupertino au avut alte planuri cu el.

  Experimentul numit iPhone 5C a adus o pata de culoare in oferta de iPhone-uri a companiei Apple si a atras in principal femeile, dar per total produsul nu a inregistrat vanzari la fel de bune nici macar precum iPhone 4S. Majoritatea utilizatorilor au cautat anul trecut sa cumpere ultimele terminale iPhone 5 disponibile in magazine si asta deoarece hardware-ul era identic cu cel al iPhone 5C, dar desgign-ul si materialele premium s-au dovedit ale primului terminal l-au mentinut ferm in preferintele utilizatorilor, in ciuda faptului ca el a fost scos din vanzare.