iPhone 6S apare intr-un concept inspirat din Apple Watch

iPhone 6S

  iPhone 6S este denumirea pe care compania Apple o va folosit cel mai probabil pentru viitorul model al iPhone care urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul anului viitor, iar astazi vedem un concept care ne prezinta un dispozitiv al carui design este inspirat din cel al Apple Watch. In imaginile prezente in acest articol veti vedea un iPhone 6S al carui design este gandit avand la baza o carcasa din otel inoxidabil, similar cu cel folosit pentru Apple Watch, dar similar si cu cel folosit pentru alte iDevice-uri lansate in trecut de catre Apple, desi realitate ne spune ca aluminiul il va lua locul.

iPhone 6S cu design insporat din Apple Watch

  iPhone 6S prezentat in aceste imagini are aceleasi margini curbate pe care le regasim in actualul terminal iPhone 6 disponibil in momentul de fata pe piata si probabil acest lucru nu era greu de imaginat, avand in vedere ca vorbim despre un design apreciat de catre foarte mul utilizatori. Partea diferita sta totusi in carcasa terminalului, aceasta nemaiavand despartiturile pe care le regasim in carcasa actualelor terminale, ea avand un design curat, fluid, similar cu cel al iPod Touch-urilor si cred ca Apple ar trebui sa renunte la actualul format al carcasei dispozitivelor sale.

iPhone 6S concept Apple Watch

  iPhone 6S va fi lansat de catre compania Apple cel mai probabil in toamna anului viitor si daca trecutul ne-a spus ceva, atunci exista sanse foarte mari ca design-ul sa ramana neschimbat, exact precum s-a intamplat si in cazul tuturor lansarilor de iPhone-uri intermediare. Deocamdata nu se stie absolut nimic in legatura cu ceea ce va aduce nou iPhone 6S, dar in baza faptului ca Apple a implementat un procesor triple-core in iPad Air 2, ma astept sa vedem acelasi tip de componenta in viitorul terminal cu performante ridicate ce ii vor oferi suprematia pe piata smartphone-urilor.

iPhone 6S concept Apple Watch 1

iPhone 6S concept Apple Watch 2

iPhone 6S concept Apple Watch 3

iPhone 6S concept Apple Watch 4

iPhone 6S concept Apple Watch 5

iPhone 6S concept Apple Watch 6

iPhone 6S concept Apple Watch 7