Prima Pagina Apple iPhone 6S apare intr-un concept inspirat din Apple Watch

iPhone 6S apare intr-un concept inspirat din Apple Watch

iPhone 6S

  iPhone 6S este denumirea pe care compania Apple o va folosit cel mai probabil pentru viitorul model al iPhone care urmeaza sa fie lansat pe piata in cursul anului viitor, iar astazi vedem un concept care ne prezinta un dispozitiv al carui design este inspirat din cel al Apple Watch. In imaginile prezente in acest articol veti vedea un iPhone 6S al carui design este gandit avand la baza o carcasa din otel inoxidabil, similar cu cel folosit pentru Apple Watch, dar similar si cu cel folosit pentru alte iDevice-uri lansate in trecut de catre Apple, desi realitate ne spune ca aluminiul il va lua locul.

iPhone 6S cu design insporat din Apple Watch

  iPhone 6S prezentat in aceste imagini are aceleasi margini curbate pe care le regasim in actualul terminal iPhone 6 disponibil in momentul de fata pe piata si probabil acest lucru nu era greu de imaginat, avand in vedere ca vorbim despre un design apreciat de catre foarte mul utilizatori. Partea diferita sta totusi in carcasa terminalului, aceasta nemaiavand despartiturile pe care le regasim in carcasa actualelor terminale, ea avand un design curat, fluid, similar cu cel al iPod Touch-urilor si cred ca Apple ar trebui sa renunte la actualul format al carcasei dispozitivelor sale.

iPhone 6S concept Apple Watch

  iPhone 6S va fi lansat de catre compania Apple cel mai probabil in toamna anului viitor si daca trecutul ne-a spus ceva, atunci exista sanse foarte mari ca design-ul sa ramana neschimbat, exact precum s-a intamplat si in cazul tuturor lansarilor de iPhone-uri intermediare. Deocamdata nu se stie absolut nimic in legatura cu ceea ce va aduce nou iPhone 6S, dar in baza faptului ca Apple a implementat un procesor triple-core in iPad Air 2, ma astept sa vedem acelasi tip de componenta in viitorul terminal cu performante ridicate ce ii vor oferi suprematia pe piata smartphone-urilor.

iPhone 6S concept Apple Watch 1

iPhone 6S concept Apple Watch 2

iPhone 6S concept Apple Watch 3

iPhone 6S concept Apple Watch 4

iPhone 6S concept Apple Watch 5

iPhone 6S concept Apple Watch 6

iPhone 6S concept Apple Watch 7

 • Lich991

  Super conceptul!

 • radu

  Genial

 • Bogdan

  Cand se preconizeaza 6s ul????

 • amfetamin

  Vad ca au rezolvat-o cu camera iesita in afara,cel putin in conceptul de fata. Si cel mare cum se va numi,6S Plus? Ziceai zaone odata ca nu crezi ca se va numi asa,ca e prea complicata denumirea,rămâi la aceasi părere?

 • roby

  Deja începeți să postați despre iPhone 6s ? OMG Lasămă să mă bucur de iPhone 6…. ca dabia a apărut , și postați informații despre viitorul iPhone atunci cand v-a trebuii sa apară, numai postați toate rahaturile….

 • E un concept, care arata si bine.

 • gianidiamond

  Arata bine:)

 • Pingback: iPhone 5C va fi scos din productie la fabricile partenere Apple()

 • nepheloid48

  Arată bestial, sa apăra numai ca il cumpar pe loc

 • Ari

  Sper sa arate bine. Ca la anul trb sa trec la următorul. Pe 6 l am sărit,ca sunt pe contract. Si oricum e bine,la hibele pe care le are,sau se presupune ca le are. 6S ul TREBUIE sa fie…perfect???

 • dory

  Belea frate!

 • EuGeorge

  Niciodata Apple nu a schimbat design-ul la modelul “S”. Modelul S a fost mereu imbunatatit pe partea hardware, deci mai degraba asta ar fi un concept pt Iphone 7.

 • Pingback: Foxconn ar putea produce panouri de safir pentru Apple()

 • iTu

  da asa e ” S ” o sa fie hardware mai tare, nu cred ca apple va investi asa de repede intr-un nou design. mie imi seamana a iPod putzin mai finisat.

 • cata

  superb.ar fi ceva de vis sa il scoata la o dimensiune mai mica fata de ip6 ,cu 4.5 la display si cu designul asta ar fi extraordinar de bine.Poate sa fie iphone mini,sau compact !Dar oricum ma indoiesc ca va iesi ceva de genul asta pe piata in 2015 .Cel mai probabil 6s va fi identic cu 6 la aspect (doar fara acele logouri FCC) puternic updatat pe partea de hardware si cam atat

 • RRR

  Nu vreau să fiu cârcotaș dar, …. nu va fi prea curând asa ceva ! Vă amintesc că pentru fiecare model de iphone inainte de lansare au fost concepte foarte frumoase si interesante dar nu am vazut inca nici unul… Poate din zgarcenie sau de rusine nu au ” adoptat ” ceva creat de alții