Pyx permite implementarea de animatii noi in iOS (Video)

  Pyx este un nou tweak lansat in cursul zilei trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o multitudine de animatii noi pentru accesarea sau vizualizarea de aplicatii ori informatii in iOS. Desi nu permite personalizarea animatiilor disponibile pentru iDevice-urile noastre, tweak-ul are disponibile pentru noi o multitudine de animatii predefinite care pot fi aplicate pentru meniurile sau aplicatiile iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, iar in ideea de a ne demonstra functionalitatea lor, dezvoltatorul a creat clipul de mai sus.

Pyx is the ultimate animation assistant that will allow you to add beautiful, smooth animations to your multitasking switcher cards including: Fade, card slide animations, flip animations, spin animations, and animations that have some bounce (spring and dampening). While scrolling through your switcher, the cards will cascade into place using the animation that you have selected. This creates a beautiful effect that will be sure to impress your friends.

  In el veti vedea cum sunt afisate aplicatiile in navigarea prin task switcher, dar aceasta este doar o parte din ceea ce ofera Pyx pentru toti cei care il instaleaza, asa ca veti avea parte de o experienta mult mai buna. Pyx este disponibil pentru descarcare la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.