Black Friday Digi Mobil – 100% reducere la Optim Nelimitat si telefoane!

Black Friday Digi Mobil

  Black Friday Digi Mobil a inceput astazi si operatorul de telefonie mobila anunta reducere de 100% timp de 6 luni de zile la abonamentul OPTIM NELIMITAT in cazul in care va portati dintr-o retea concurenta in reteaua companiei. Campania este derulata de catre cei de la Digi Mobil in perioada 27.11.2014 – 01.12.2014 si se aplica pentru toti viitorii clienti care viziteaza unul dintre magazinele operatorului de telefonie mobila din tara. Practic profitand de Black Friday Digi Mobil veti vorbi gratuit NELIMITAT timp de 6 luni de zile oriunde doriti si veti avea 5 GB de internet la viteze de pana la 21.6 Mbps.

Black Friday Digi Mobil aduce 6 luni GRATUIT pentru OPTIM NELIMITAT

  Black Friday Digi Mobil implica semnarea unui contract pentru o perioada de doi ani de zile pentru a putea beneficia de aceasta oferta, iar dupa aceea va trebui sa platiti intre 4 sau 10 euro pe abonament in functie de restul serviciilor contractate sau nu de la Digi. Mai mult decat atat, in cadrul Black Friday Digi Mobil veti putea cumpara telefoane mobile pentru a le folosi in ideea de a vorbi NELIMITAT pe abonamentul OPTIM NELIMITAT, deci per total veti avea parte de o oferta mult mai buna decat ca oferita de alti operatori de telefonie mobila din Romania.

  Black Friday Digi Mobil este, din punctul meu de vedere, cea mai buna oferta conceputa pana acum de vreun operator de telefonie mobila din tara noastra, dar probabil acest lucru nu uimeste foarte multa lume, avand in vedere ca in general Digi a avut preturi mai mici si mai atractive.

Porteaza-ti numarul in reteaua Digi Mobil in perioada 27.11 – 01.12.2014 si beneficiezi de reducere 100% timp de 6 luni* pentru abonamentul Optim Nelimitat. Pentru a beneficia de oferta, vino in magazinele Digi.

Avantajele Optim Nelimitat:

NELIMITAT in ORICE retea nationala si in retele internationale
NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB)

Primesti totul la cel mai mic tarif lunar: de la 4 euro (cu TVA)! Optim Nelimitat este tarifat lunar diferentiat, in functie de in functie de serviciile Digi la care mai esti abonat:

      • – 5 euro, daca esti abonat la TV + net fix; 4 euro, daca optezi si pentru al doilea abonament
      • – 7 euro, daca esti abonat la TV sau net fix; 5 euro daca optezi si pentru al doilea abonament
      • – 10 euro daca nu esti abobat Digi

Reducerea de 100% se aplica acestor tarife lunare.

Vezi telefoane disponibile cu abonamentul Optim Nelimitat redus cu 100%.

  • 1. Oferta este valabila pentru cererile de portare introduse in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2014 (chiar daca efectuarea portarii se face in afara perioadei promotionale) la contractarea abonamentelor Digi Mobil Optim Nelimitat activate pe durata campaniei Black Friday.
  • 2. Poate beneficia de oferta orice persoana fizica din Romania peste 18 ani.
  • 3. Se iau in calcul pachetele noi Digi Mobil Optim Nelimitat nou contractate, precum si trecerile de la Digi Mobil Share/Digi Mobil Zero la Digi Mobil Optim Nelimitat
  • 4. Promotia se aplica pentru maxim 4 abonamente daca clientul este abonat existent RCS & RDS cu cel putin un serviciu activ inainte de 27.11.2014.
  • 5. Pentru beneficiarii ofertei care nu au nici un serviciu RCS & RDS activ inainte de 27.11.2014 se pot contract maxim 2 abonamente pe oferta Black Friday.
  • 6. Discountul se aplica automat pe lunile 1-3 si 7-9 de la activarea pachetului respectiv.
  • 7. Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni pentru abonamentele fara telefon si de 24 de luni pentru abonamentele cu achizitia telefoanelor mobile.

13 COMENTARII

  1. Am abonament optim nelimitat si nu ai voie sa depasesti 3000 minute international lunar .Am primit acest sma de doua zile de la Rds

  2. “NELIMITAT in ORICE retea nationala si in retele internationale
    NELIMITAT internet mobil (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB)
    Tarife dupa consumarea minutelor incluse:
    •- 0,06 eurocemt/minut – catre national fix
    •- 1,24 eurocenti/minut – catre national mobil”
    Cum vine asta cu tariful dupa consumarea minutelor incluse,daca minutele incluse sunt nelimitate???

  3. Off topic apropo de discutia creata 3000 de minute par multe dar cand familia si rudele sunt raspandite pe suprafata pamantului sau ai afaceri etc sunt putine ….
    Digi in Romania ce trebuie sa faca e sa dezvolte reteau si vor avea clienti destui ….

  4. sms primit acum un minut de la rcs- rds
    Stimate Client, iti multumim pentru alegerea serviciului Digi Mobil Optim Nelimitat. Acest serviciu este destinat satisfacerii nevoilor obisnuite de comunicare. Astfel, inregistrarea pe o cartela SIM a unui consum mai mare de 3000 de minute catre retelele mobile internationale va atrage pentru cartela SIM respectiva suspendarea serviciului, pana la finalul lunii in care s-a inregistrat acest consum. In cazul neacceptarii, puteti renunta la serviciul de telefonie mobila in 30 de zile de la aceasta notificare, fara plata de despagubiri. Va multumim!