Prima Pagina Cydia Winterboard 0.9.3916 update aduce suport pentru iOS 8 si functii noi

Winterboard 0.9.3916 update aduce suport pentru iOS 8 si functii noi

Winterboard

  Winterboard 0.9.3916 update a fost lansat in cursul acestei dupa-amiezi in Cydia de catre creatorul aplicatiei, saurik, el mentionand faptul ca a implementat in sfarsit compatibilitate cu iOS 8iOS 8.1, dar si unele functii noi. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Winterboard ar trebui sa functioneze fara probleme in momentul de fata pe cele mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS care pot fi jailbroken, dar in acealasi timp si pe iOS 7, iPhone 6 si iPhone 6 Plus. In ceea ce priveste functionalitatea noua, Winterboard permite acum personalizarea fisierelor .car ale aplicatiilor sau temelor.

WinterBoard 0.9.3916 is now available, with updates for iOS 7 and 8 (for example: new support for theming the contents of Assets.car files).

  Winterboard este de departe cea mai populara platforma pentru care sunt dezvoltate temele dedicate iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, iar pana astazi ea nu a fost compatibila cu iOS 8 – iOS 8.1, generand diverse probleme in tentativele de a folosi teme. Dupa instalarea acestui update si efectuarea unui respring sau restart, dupa caz, veti putea folosi in sfarsit temele favorite fara ca vreun crash sau orice alte blocaje sa va impiedice in utilizarea lor. Pachetul Winterboard este disponibil pentru descarcare gratuita in Cydia, iar daca il aveti deja instalat, atunci va trebui doar sa il actualizati.

 • manetho

  Dupa ce l-am actualizat nu mai apare iconita de winterboard. La fel se intampla si la voi?

 • LucianS

  Si la mine la fel

 • eugyca

  Nu spare in cydia

 • R@.Han.

  O gasiti in setari

 • klausmur30

  salut, am actualiza iphone 4s la ios 8 si nu mai am semnal.ce pot sa fac?