O treime dintre brevetele de inventie inregistrate in numele lui Steve Jobs au fost acordate dupa decesul sau

Steve Jobs a fost intotdeauna privit ca un inovator si nu ca un inventator, insa probabil nu multi dintre voi veti fi uimiti sa aflati ca fostul CEO al companiei Apple are inregistrate cateva sute de brevete de inventie in nume propriu.

Steve Jobs inventator

Conform celebrului institut american MIT, nu mai putin de 458 de brevete de inventie inregistrate in SUA din anul 1983 si pana in prezent contin si numele lui Steve Jobs, primul dintre ele fiind numit Personal Computer si descriind una dintre versiunile initiale ale Mac-urilor. Desi vorbim despre un numar impresionant de brevete de inventie, nu toate dintre acestea au fost acordate in timpul vietii celebrului co-fondator al companiei Apple, o treime fiind inregistrate dupa decesul sau.

Conform celor de la MIT, oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA a inregistrat peste 150 de brevete de inventie cu numele lui Steve Jobs abia dupa decesul sau, acestea fiind desigur trimise spre inregistrare inainte de octombrie 2011. Acum daca va ganditi ca Steve Jobs a inventat toate tehnologiile prezentate in aceste brevete de inventie, va spun ca va inselati amarnic, el fiind doar omul cu ideile grozave ce necesitau transformare in produse care sa schimbe lumea.

Steve Jobs nu a fost vreodata un inventator, ci un inovator si un om cu o viziune extrem de buna asupra vietii, iar acest lucru l-a ajutat sa schimbe atat de mult lumea in care traim.