Star Wars: Episode VII – The Force Awakens teaser trailer a fost publicat (Video)

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens este cel mai recent film din seria Star Wars, iar in cursul acestei zile primul teaser trailer pentru el a fost publicat.

In clipul video de mai sus puteti vedea teaserul Star Wars: Episode VII – The Force Awakens publicat initial in pagina pentru trailere a iTunes, regizorul JJ Abrams pregatind o pelicula de exceptie pentru noi. Cei de la Lucasfilm au anuntat initial ca trailerul va fi rulat in doar 30 de cinematografe din intreaga SUA, insa iata ca el a fost publicat inclusiv pe internet pentru ca intreaga lume sa ul poata vizualiza inainte de a merge in cinematografele americane.

LucasFilm produce Star Wars: Episode VII – The Force Awakens si in trailer puteti vedea cat de mult au imbatranit starurile primului film lansat in anul 1977, o buna parte dintre ele fiind prezente in aceasta continuare. Filmul urmeaza sa fie lansat la sfarsitul anului viitor in cinematografele din lumea intreaga si este asteptat de zeci de milioane de fani ai seriei Star Wars care an dupa an participa la conferintele dedicate lor si organizate in diverse locatii din SUA.

2 COMENTARII