Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad

In curusul zilei de joi noapte compania Apple si-a actualizat toate promotiile pentru aplicatiile promovate sau oferite gratuit in App Store, astfel ca avem un nou titlu prezentat ca fiind cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad.

Proun+

 

Proun+ este aplicatia aleasa de catre compania Apple, in imaginile acestui articol o puteti vedea in toata “splendoarea” sa si vorbim despre un joc extrem de interesant ce are la baza arta, mai exact picturile celebrilor pictori Mondriaan si Kandinsky. Dezvoltatorii titlului isi prezinta creatia ca fiind o combinatie grozava intre arta si un joc de tip racing, voi avand controlul asupra unei bile care trebuie ghidata prin cursele concepute de catre dezvoltatorii Proun+.

Proun+ is a great combination of art and a racing game, inspired by paintings by Mondriaan and Kandinsky. Proun+ – A Journey Through Modern Art. In Proun+ you guide a ball racing along a pipe while dodging obstacles. 5 different speeds from Relaxed to Speed of Light mean this game is suitable for both casual and hardcore gamers, so anyone can enjoy it. The levels are accompanied by great jazz-rock music specially written for Proun+.

Proun+ ne pune la dispozitie 11 niveluri cu 5 viteze de joc diferite si 4 moduri de joc, plus un soundtrack suficient de antrenant pentru a ne oferi o experienta de utilizare cat se poate de interesanta in timpul actiunii. Controlarea bilei prin labirintele concepute de catre dezvoltatori se face prin inclinarea terminalelor, iar la sfarsitul intregii actiuni ar trebui sa aveti o cu totul alta perspectiva asupra artei, dar desigur sa si fi invatat ceva despre cei doi artisti reprezentati prin lucrari.

• 5 different speeds
• 11 levels
• 4 different game modes
• Jazz-rock music
• Simple game controls (touch or tilt)
• Lasting appeal
• A Journey Through Modern Art

Proun+ este disponibil pentru DESCARCARE in format universal din App Store.