iPad Air Plus este comparata cu iPhone 6, iPad Pro si iPad Air 2 (Video)

iPad Air Plus este o tableta cu ecran de 12.2 inch dezvoltata de catre compania Apple in vederea lansarii pe piata la sfarsitul anului viitor, primele detalii vis-a-vis de ea aparand saptamana trecuta.

Schita publicata atunci pentru iPad Air plus ne prezenta o tableta cu ecran de 12.2 inch care avea o grosime de doar 7mm si urma a contine un chip A9 dezvoltat de catre compania Apple, iar astazi vedem cum ar putea ea arata. Cineva a produs concepttl din clipul video de mai sus pentru a putea compara viitoarea tableta a companiei americane cu iPad Pro, iPad Air 2, iPad Mini 4, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, diferenta in dimensiuni fiind enorma.

iPad Pro era denumiiea zvonita pana acum pentru iPad Air Plus si se credea ca tableta va avea un ecran de 12.9 inch, insa compania Apple ar fi ales sa utilizeze unul de doar 12.2 inch, dar motivatia schimbarii nu este deocamdata cunoscuta. Indiferent de motivatie, este clar ca Apple pregateste o tableta cu ecran foarte mare si se pare ca ea ar fi conceputa special pentru mediile educationale de pe intregul glob, deci nu neaparat pentru utilizatorii obisnuiti.

iPad Air Plus comparatie cu iPhone 6, iPad Pro si iPad Air 2 (Video)

Avand in vedere ca modelul cel mai ieftin al MacBook Air are un ecran de numai 11 inch, vorbim despre o tableta iPad Air Plus al carei ecran este mai mare decat Mac-ul celor de la Apple si aparitia sa va fi cu siguranta interesanta. Desi s-a speculat in nenumarate cazuri ca in acest produs Apple ar putea implementa OS X in locul iOS-ului, apropierea in dimensiunile ecranului dintre cele doua tablete nu motiveaza utilizarea acestui sistem de operare.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata iPad Air Plus pe piata sau cat va costa ea in momentul lansarii, dar teoretic in luna aprilie a anului viitor ar trebui sa o avem disponibila pentru achizitie.

iPad Air Plus

iPad Air Plus 1

iPad Air Plus 2

iPad Air Plus 3

iPad Air Plus 4