Samsung nu va concedia vreun manager important in urma rezultatelor dezastruoase din ultimele trimestre fiscale

Samsung a avut in ultimele luni de zile parte de scaderi in ceea ce priveste vanzarile, incasarile si profitul, iar in ciuda aparitiei unor zvonuri privind concedierea unor manageri, acest lucru nu se va intampla.

Samsung Logo

Shin Jong Kyun, CEO-ul diviziei mobile din cadrul Samsung, isi va pastra postul desi sub comanda sa vanzarile de terminale mobile au scazut cu cateva zeci de procente, afectand incasarile si profitul intregului grup. Pastrarea sa si a altor manageri subalterni se face in contextul in care 12 manageri vor fi inlocuiti din cauza performantelor slabe din ultimele luni, dar acest lucru probabil nu va rezolva problema majora pe care o are compania in momentul de fata.

Practic, in ciuda faptului ca Samsung continua sa aiba probleme majore intr-o buna parte dintre divizii, presedintii acestor grupuri isi vor pastra posturile si vor fi obligati sa-si imbunatateasca rezultatele. Samsung a afirmat cu doar cateva saptamani de zile in urma ca micii producatori de terminale mobile din China i-au afectat vanzarile, iar acest lucru este cat se poate de adevarat, dar refuzul de a lansa smartphone-uri cu adevarat competitive este deasemenea una dintre principalele probleme ce trebuie rapid rezolvate.