Prettier Banners implementeaza o noua functie pentru bannerele de notificari ale iOS

Prettier Banners este un nou tweak lansat in cursul aceste seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el permitand implementarea unei noi functii pentru bannerele de notificari afisate pentru aplicatii.

Prettier Banners

Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, Prettier Banners implementeaza pentru noi posibilitatea de a afisa in bannerele de notificari ale Notifications Center imaginea de profil a oricarui contact care ne trimite un mesaj. Tweak-ul a fost conceput doar pentru a functiona cu notificarile trimise de catre aplicatia Messages, astfel ca nu veti vedea imagini de profit pentru notificarile primite prin intermediul vreunei alte aplicatii din terminalele noastre.

When receiving a text message banner notification, the contact’s profile picture will be shown instead of the Messages app icon. And if it is a group message notification, all the participants’ names will be shown.

Mai mult decat atat, Prettier Banners va afisa si numele tuturor contactelor noastre in momentul in care primim o notificare de la un grup de discutii, astfel ca vom sti oricand cine participa la conversatii. Prettier Banners este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in repo-ul BigBoss al Cydia.