Apple Campus 2 – evolutia lucrarilor este prezentata intr-un nou clip video

  Apple Campus 2 este viitorul sediu al companiei Apple, el fiind in plin proces de constructie in Cupertino de mai bine de un an de zile, iar astazi cineva s-a gandit sa ne arate cum au evoluat lucrarile in aceasta perioada de timp. Ridicand o drona pest gardul amenajat de catre firmele de constructie care colaboreaza cu Apple, americanul a reusit sa filmeze intreaga suprafata pe care se construiesc o multitudine de cladiri Apple ce vor gazdui angajatii companiei incepand din 2016.

  Utilizatorul care a publicat aceste noi imagini ale Apple Campus 2 face vizite in Cupertino de doua ori pe luna pentru a inregistra evolutia lucrarilor, iar pana la finalizarea lor vom vedea cu siguranta alte cateva zeci de clipuri video. Apple cheltuie peste 3 miliarde de dolari pentru a construi Apple Campus 2 si vorbim despre o serie de cladiri ultra-moderne care vor fi amplasate in diverse locatii alese pe terenul in care se desfasoara constructia, rezultatul final urmand a fi cel mai frumos sediu al unei companii americane.

  Separat de clipuri de acest gen, Apple si municipalitatea orasului Cupertino publica in mod regulat actualizari ale stadiului constructiei impreuna cu poze si clipuri video filmate folosind drone sau elicoptere.