Apple Campus 2 va avea un auditoriu de 161 de milioane de dolari pentru viitoarele conferinte

Conferintele pentru prezentarea produselor Apple sunt extrem de importante si ele sunt in general organizate in Cupertino sau San Francisco, dar aceasta strategie se va schimba in anii urmatori.

Apple Campus 2 sala conferinte 161 milioane dolari

Apple Campus 2 este construit in momentul de fata in Cupertino de catre copania Apple se se pare ca in interiorul sau se va regasi un auditoriu ultra-modern al carui valoare va fi de 161 de milioane de dolari. Aceasta incapere va gazdui viitoarele conferinte pentru prezentarea produselor companiei americane si suma investita dezvaluie cat de importanta este pentru companie organizarea de evenimente in conditii excelente pentru presa din lumea intreaga.

The world’s most valuable company will spend $160,999,985.00 to construct a “theatre” at its new headquarters in Cupertino, according to building permits on file with the city. Given how important Apple’s announcements have become in their product launches, and how large their global audience has become, it’s not surprising that Apple would invest this kind of money in an events center.

Apple Campus 2 si auditoriul de 161 milioane de doalari

Apple Campus 2 va fi in 2016 cel mai nou si mai impozant campus al unei companii americane, iar construirea unui auditoriu pe masura va scuti Apple de inchirierea de diverse locatii din San Francisco pntru evenimente. Desi vorbim despre o suma enorma cheltuita de catre compania americana pentru a construi acest auditoriu, el nu va putea inlocui Moscone Center West in cadrul WWDC-ului, dar restul prezentarilor vor avea cu siguranta loc direct in Cupertino.

Folosind noul auditoriu din Apple Campus 2, cei de la Apple vor putea controla in totalitate experienta de care vor avea parte cei invitati la evenimentele sale, astfel ca probabil vom vedea transmisiuni in direct pentru majoritatea dintre ele. Apple cheltuie peste 3 miliarde de dolari pentru a construi Apple Campus 2, 2016 fiind termenul stabilit de catre Apple impreuna cu ai sai constructori pentru deschiderea oficiala si in baza a tot ceea ce am vazut pana acum, se pare ca va fi o costructie pe masura sumei cheltuite.