Aplicatia Dedeman pentru iPhone a fost lansata in App Store

Aplicatia Dedeman iPhone

  Aplicatia Dedeman pentru iPhone a fost lansata in cursul zilelor trecute in App Store pentru utilizatorii interesati sa-si cumpere online materialele de constructie, mobila, sau orice altceva mai au nevoie prin casa sau gradina. Desi vanzarile online prin terminale mobile au crescut exponential in ultimii ani, cei de la Dedeman nu si-au gandit aplicatia pentru a permite efectuarea de plati mobile, ci doar pentru a permite consultarea catalogului si descoperirea magazinelor din tara.

Descarca aplicatia Dedeman Mobile si ai catalogul Dedeman la tine in buzunar, descoperi sute de oferte speciale pentru casa si gradina si afli informatii detaliate despre produse si serviciile Dedeman. Vrei sa afli locatia magazinelor Dedeman? Descarca aplicatia si gaseste drumul spre cele mai apropiate magazine.

  Chiar si asa, folosind aplicatia Dedeman pentru iPhone veti avea posibilitatea de a afla mai repede despre ofertele pe care le are magazinul la dispozitie, veti gasi rapid un magazin in preajma voastra si veti afla ce alte servicii sunt disponibile. Aplicatia Dedeman pentru iPhone este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Dedeman

Gratuit

DESCARCA





Developer: DEDEMAN SRL
Categoria: Catalogs


Descriere: Descarca aplicatia Dedeman Mobile si ai catalogul Dedeman la tine in buzunar, descoperi sute de oferte speciale pentru casa si gradina si afli informatii detaliate despre produse si serviciile Dedeman.
Vre…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.2 Mb