SimCity BuildIt pentru iPhone si iPad este prezentat de EA Games (Video)

  SimCity BuildIt este un nou joc dezvoltat in momentul de fata de catre compania americana EA Games, el fiind prezentat drept cel mai complex city builder care va fi disponibil pentru iPhone sau iPad in momentul lansarii oficiale in App Store. In clipul video de mai sus aveti prezentat primul teaser trailer pentru SimCity BuildIt si observati ca EA Games ne va oferi posibilitatea de a controla o multitudine dintre aspectele ce vor defini experienta de joc de care vom avea parte.

Go behind-the-scenes of the making of SimCity BuildIt in Part 1 of our developer diary series. With countless buildings and vivid, 3D-quality graphics, SimCity BuildIt is the most realistic city builder on mobile. Create and trade resources with friends and other cities. Unlock exclusive buildings or unleash natural (and not so natural) disasters! Watch your city come to life, Mayor! Coming Holidays 2014 to the App Store and Google Play.

  Exact precum in alte jocuri din serie, si in SimCity BuildIt vom deveni primarul unui oras virtual pe care va trebui sa il dezvoltam intr-o metropola prospera in care oamnii vor fi incurajati sa ne realeaga in alegerile organizate in mod regulat. SimCity BuildIt ne va permite sa cream si relatii de parteneriat cu alte orase, dar totul in baza unui sistem care ne permite sa cream orice fel de cladiri si sa controlam orice aspect ce determina modul in care locuiesc ai nostri cetateni in oras.

  SimCity BuildIt a fost lansat in momentul de fata doar in Canada, Australia si Noua Zeelanda, EA Games oferind o versiune beta a jocului pentru cei interesati inaintea lansarii oficiale. Ieri v-am spus cum puteti schimba tara unui Apple ID pentru a putea descarca aplicatii si din alte magazine in afara celui romanesc, asa ca va puteti utiliza de acel tutorial pentru a descarca inclusiv acest joc.