BurstGIF aduce in iOS 8 o functie ce trebuia implementata de Apple

BurstGIF

  BurstGIF este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar el implementeaza pentru iDevice-urile ce ruleaza iOS 8 o functie extrem de utila pe care compania Apple ar fi trebuit sa o ofere de la bun inceput pentru noi. Dupa cum prea bine stiti deja, in iOS 7 si iOS 8 aplicatia Camera este capabila sa inregistreze poze in burst mode, adica pana in 10 poze pe secunda in mod constant pentru orice perioada de timp doriti voi, oricare dintre poze putand fi selectate pentru salvare separata.

Export photos from a burst sequence to a GIF file. You are presented with export options such as FPS or a custom album to save the file and also the default export settings for a burst sequence (save individual photos from the sequence).

1. Take a burst sequence as usual, or access a burst sequence from the Photos app.
2. Press “Select…” to choose your Favorites. Selecting a photo in this step will include it in the GIF animation.
3. Press “Done” and you will have the configurations options for the GIF file.

  Desi Apple ar fi trebuit sa ofere in aplicatia Camera si optiunea de a grupa acele poze in GIF-uri, adica inagini animate, problema este rezolvata de catre noul tweak BurstGIF. Acesta implementeaza in interfata de selectare a pozelor optiunea de a crea un GIF animat cu toate acele poze inregistrate de catre noi, o imagine de tip GIF fiind mult mai mica in dimensiuni decat un film, deci mai usor de incarcat oriunde. BurstGIF este disponibil pentru DESCARCARE la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.