Jeff Daniels este curtat pentru a juca un rol in filmul despre viata lui Steve Jobs

Jeff Daniels Steve Jobs
Dimineata aflam motivele care au stat la baza deciziei companiei Sony de a vinde drepturile de productie ale filmului Jobs catre casa de productie Universal, estimarile privind incasarile foarte slabe ale filmului speriind compania americana. Desi vestea cu siguranta nu a fost primita cu foarte mult entuziasm de catre actionarii celor de la Universal, acum aflam ca actorul Jeff Daniels ar fi curtat pentru a juca rolul fostului CEO Apple, John Sculley.

  Daca numele Jeff Daniels nu va spune foarte multe, ei bine in partea dreapta a imaginii de mai sus il puteti vedea, el fiind unul dintre cei doi actori ai filmului de comedie Tantalaul si Gogomanul, sau Dumb and Dumber. Anul acestaa Dumb and Dumber 2 va ajunge in cinematografe, insa Jeff Daniels este una dintre vedetele serialului de televiziune The Newsroom, iar daca negocierile vor decurge conform planului, atunci el va face parte din grupul de actori care va juca in filmul despre Steve Jobs.

  Jeff Daniels lucreaza deja cu Aaron Sorkin pentru serialul The Newsroom, deci are legaturi stranse cu cel care a scris scenariul viitorului film produs de catre Universal, el urmand a face parte dintr-un grup select de actori. Michael Fassbender si Seth Rogen si-au dat deja acordul pentru a interpreta rolurile co-fondatorilor Apple Steve Jobs si Steve Wozniak, Jeff Daniels urmand a il interpreta pe omul care l-a inlocuit pe Steve Jobs dupa concedierea din 1985.

  Desi Jeff Daniels nu a primit deja un contract pentru viitorul rol in film, se pare ca regizorul Danny Boyle il considera a fi principala alegere pentru rolul lui Sculley, astfel ca sansele ca Universal sa-l refuze sunt minime. Acestea fiind spuse, Universal finanteaza in continuare productia filmului despre viata lui Steve Jobs, acesta urmand a fi compus dintre scene a cate 30 de minute, fiecare dintre ele prezentand momente extrem de importante din viata fostului CEO Apple, Steve Jobs.