Tom Cruise a fost dorit pentru rolul lui Steve Jobs

Tom Cruise Steve Jobs

  Ieri am aflat ca Sony Pictures a renuntat sa mai produca filmul despre viata lui Steve Jobs deoarece incasarile sale ar fi scazut cu 24% dupa ce Leonardi DiCaprio a refuzat rolul, refuzul lui Christian Bale neavand puterea de a ajuta in vreun fel. Desi in final Michael Fassbender va juca rolul principal in viitorul film care este produs acum de catre Universal Pictures, scenaristul Aaron Sorkin si-a dorit ca binecunoscutul actor Tom Cruise sa joace rolul principal.

I’ve gotten Scott and Danny to the point where they’re now a little interested in Tom Cruise. Though both remain concerned about his age (me less so) everyone agrees that he’s an actor who can really handle language (Lions for Lambs, Magnolia, A Few Good Men) and a movie star who feels comfortable owning the stage. He’s in London filming right now and Scott wants to get him a script to read and a meeting with Danny before Danny comes here to LA next week.

  Informatia a fost dezvaluita intr-un email furat de catre hackerii care au spart serverele celor de Sony, Sorkin schimband o serie de email-uri cu presedintele consiliului de administratie al Columbia Pictures, Amy Pascal, acesta incercand sa il convinga pe regizorul Danny Boyle sa il contracteze pe Tom Cruise. Desi Sorkin era convins ca Tom Cruise era rolul perfect pentru rol, regizorul era ingrijorat de varsta celebrului actor american, regizorul preferiandu-l pe Michael Fassbender.

This used to be an event. I don’t know who Michael Fassbender is and the rest of the world isn’t going to care. This is insane. He soon conceded that Fassbender is a “great actor whose time has come,” noting that “if the movie’s good, he’ll be on the cover of everything and get nominated for everything.”

  Desi Sorkin nu l-a dorit pe Fassbender pentru rolul principal, in final a fost de acord ca actorul isi merita sansa de a straluci in lumina reflectoarelor, iar daca filmul va fi indeajuns de bun el va primi laude pe masura. Partea interesanta din email-urile furate de la Sony este ca Matthew McConaughey si Tobey McGuire s-au aratat interesati sa il joace pe Steve Jobs in film, dar se pare ca regizorul si scenaristul n-au fost de acord cu dorintele lor.

  Acestea fiind spuse, filmarile filmului Jobs vor incepe in primavara acestui al, el urmand a fi lansat pana la sfarsitul anului viitor.

Articolul precedentiOS 8.1.2 jailbreak este posibil cu TaiG v1.2
Articolul următorSnapchat pentru iPhone 6 a fost lansata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.