Apple accepta plati prin PayPal in Apple Store

Apple Store plati PayPal

  Dupa ani si ani de zile in care compania Apple a acceptat posibilitatea de plati aplicatii, muzica filme si orice fel de alt continut al iTunes Store cu ajutorul PayPal, iata ca recent acest sistem de plata a fost implementat si pentru Apple Store. Incepand de ieri Apple Store-urile din SUA si Marea Britanie le permit clientilor sa efectueze plati prin intermediul PayPal pentru orice fel de achizitii facute online, schimbarea facuta in premiera urmand a fi extinsa si la alte tari importante de pe glob.

  Desi cei de la PayPal au criticat compania Apple pentru diversele probleme de securitate si a ales Samsung pentru un parteneriat dedicat platilor mobile, iata ca in final cele doua companii colaboreaza pentru a genera venituri impreuna. Multumita schimbarii implementate pentru efectuarea de plati mobile, compania Apple va permite clientilor sa-sia chite mai usor produsele cumparate din Apple Store-ul sau, atragand probabil si o serie noua de clienti in acelasi timp.

  Din pacate nu se stie deocamdata daca Apple va permite utilizarea PayPal pentru plati mobile pentru produse disponibile in iTunes Store Romania, desi multi s-ar bucura sa beneficieze de aceasta oportunitate.

8 COMENTARII