Noi detalii despre filmul biografic Steve Jobs apar pe internet

Steve Jobs Michael Fassbender

  Saptamanile acestea am aflat o multitudine de informatii noi despre filmul biografic Steve Jobs produs de catre Universal, insa ele au venit multumita spargerii serverlor Sony de catre un grup de hackeri aparent necunoscut. Stiam deja ca Michael Fassbender il va interpreta pe Steve Jobs, insa am aflat de ce Sony a vandut drepturile de productie, cine a fost dorit pentru rolul principal, dar si ce actor de comedie va interpreta rolul celui care a devenit CEO dupa concedierea lui Jobs.

  Astazi aflam ca intregul film de 90 de minute urmeaza sa fie filmat in doua auditorii, un restaurant si un garaj, iar locatiile in sine nu sunt surprinzatoare avand in vedere ca tot filmul va fi compus din doar 3 scene. Locatiile au fost preluate dintr-un email trimis de catre scenaristul Aaron Sorkin catre regizorul Danny Boyle, discutiile din mediul virtual avand legatura si cu numeroasele schimbari ale echipelor care urmeaza sa lucreze la productia viitoarei pelicule.

  Atat Sorkin, cat si regizorul filmului sunt ferm convinsi ca au posibilitatea de a produce o pelicula de calitate care va fi apreciata in cinematografele din intreaga lume, iar cu un buget considerabil la dispozitie nu prea au de ce sa nu faca un film demn de macar o nominalizare pentru Oscar.