IDEI DE CADOURI pentru pasionatii de gadget-uri

Alegerea cadourilor de Craciun pentru cei dragi poate fi o mare bataie de cap: trebuie sa te gandesti ce i-ar placea fiecaruia sa primeasca, sa cauti efectiv cadourile prin magazine sau online si, de cele mai multe ori, sa te incadrezi intr-un buget limitat. Noi ti-am pregatit mai jos cateva idei utile si accesibile de la Leitz pentru pasionatii de gadget-uri.

Daca ai un prieten care foloseste mai multe device-uri in acelasi timp, Leitz iti propune Duo-incarcatorul Complete pentru dispozitive mobile, ce incarca simultan 2 smartphone-uri sau o tableta PC.

Cadoul se adreseaza, in special, celor care folosesc mai mult de un smartphone, precum si o tableta PC ori un iPod.

produse leitz 1

Incarcatorul este echipat cu 2 porturi USB in care se pot conecta 2 echipamente simultan si 2 cabluri scurte cu USB. La interior este prevazut cu role de cablu, pentru a evita incurcarea acestora.

Dispozitivele mobile se pot utiliza in timpul incarcarii, acesta functionand si ca statie de andocare, oferind in acelasi timp un unghi optim pentru vizionare.

 produse leitz

Duo-incarcatorul este disponibil in 2 culori, negru sau alb, cu elemente de detaliu verzi, si beneficiaza de 3 ani garantie din partea producatorului.

Pentru prietenii care calatoresc des, Incarcatorul portabil cu USB de la Leitz Complete  este solutia ideala. Este prevazut cu doua porturi USB, fiecare cu o capacitate de 1,000 mAh, si poate incarca doua smartphone-uri simultan sau o tableta PC.

Incarcatorul este universal, fiind compatibil cu orice dispozitiv mobil. Bateria are durata lunga de functionare, avand 5,000 mAh. Cei 4 indicatori luminosi cu LED semnaleaza starea bateriei.

ll_64130095_a7_72_600_600

Este usor, cu un design modern, compact si se poate reincarca la laptop prin cablul USB – Micro USB (10 cm) alaturi de care se livreaza. Incarcatorul este disponibil in doua variante de culoare, alb lucios sau negru mat, ambele cu elemente de detaliu verzi.

Pentru colegul de birou care tocmai si-a cumparat ultimul model de iPhone, iti recomandam sa-i faci cadou un Bumper Leitz Complete pentru iPhone 6 sau 6 Plus.

ll_63540095_a2_72_600_600

Cadrul rezista la impact si ofera protectie sporita telefonului impotriva loviturilor accidentale.

Nu acopera designul original Apple, ofera acces complet la porturi si comenzi si protejeaza marginile si ecranul iPhone-ului, impiedicand impactul direct dintre telefon si suprafetele dure.

Bumperul este disponibil pe negru, insa daca doresti un alt model de carcasa, poti gasi gama completa aici.

Pentru colega de la biroul de alaturi careia ii place sa asculte muzica in timp ce lucreaza, iti propunem Mini-difuzorul portabil cu Bluetooth de la Leitz Complete.

Astfel, va putea asculta muzica preferata oriunde si oricand.

Se conecteaza la orice dispozitiv mobil prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth sau prin cablul audio cu mufa standard pentru casti. Este dotat cu MP3 player integrat si reda fisiere audio in format MP3 si WAV de pe orice card microSD (acesta nu este inclus in pachet).

Avand in vedere ca imi place sa ascult muzica oriunde si oricand, pot spune ca am ramas foarte placut impresionat de puterea difuzorului portabil, el reusind sa redea sunetele mai tare si mai clar chiar decat difuzoarele unui laptop. Mai mult decat atat, posibilitatea de a asculta muzica fie cu un terminal mobil conectat, fie independent de acesta iti ofera posibilitatea de a asculta orice, oriunde si oricand, indiferent de unde a fost preluat continutul audio, iar combinand toate acestea cu un design premium si o marime potrivita, pentru mine difuzorul este cel mai bun cadou de Craciun pentru un pasionat de muzica.

 

De asemenea, difuzorul este ideal pentru discutii pe speaker sau conferinte telefonice, datorita microfonului incorporat. Bateria are autonomie 6h si se reincarca prin cablu USB.

Te gandesti sa profiti de reducerile de sarbatori si sa-ti cumperi o tableta? Atunci o Geanta Complete Smart Traveller pentru tableta de 10 inci iti va veni manusa.

produse leitz 4

Are multiple buzunare si ofera spatiu suficient pentru tableta, smartphone, chiar si eBook reader. Compartimentul principal pentru tableta este captusit cu material moale, pentru protectia si curatarea ecranului.

In plus, este dotata cu buzunare cu plasa pentru incarcatoare si cabluri, ca sa eviti dezordinea, dar si alte accesorii utile, precum carpa pentru ecran si inelul de chei.

Tabletele iPad sunt destul de greu de purtat in timp ce va deplasati dintr-un loc in altul, asa ca o geanta care sa va dea posibilitatea de a va folosi mainile pentru orice altceva decat a tine o tableta este oricand o idee buna. Ceea ce m-a impresionat la geanta Complete Smart Traveller este numarul mare de buzunare in care aveti locase speciale pentru orice aveti nevoie, de la smartphone-uri pana la cabluri baterii externe, tableta si chiar un laptop mic. Geanta este facuta pentru cei care pleaca de acasa cu o tableta sau un laptop si destule accesorii conexe, iar din punctul meu de vedere o solutie mai buna pentru calatorii nu veti gasi.

Geanta este disponibila pe negru cu elemente de detaliu verzi, iar gama Complete Smart Traveller de la Leitz mai include, pe langa Geanta pentru tableta PC 10” , Husa pentru tableta PC 10”, Geanta pentru laptop de 13,3” si 15,6”, Rucsac pentru laptop de 15,6”, Geanta Messenger pentru laptop de 15,6”, Geanta Shopper pentru laptop de 13,3” si Geanta cu rotile pentru voiaj.

Esselte-Leitz Romania este principalul furnizor de produse si echipamente de organizare pentru birou de pe piata din Romania. Inca din anul 2012, Leitz a lansat gama Complete de accesorii pentru dispozitive mobile (smartphone si tablete PC). Gama este una complexa, fiind structurata pe mai multe categorii: carcase pentru smartphone (iPhone si Samsung Galaxy), huse si carcase pentru tablete PC (iPad), suporturi pentru birou cu sau fara functie de incarcare baterie, incarcatoare mobile si difuzoare cu posibilitate de conectare prin Bluetooth, caiete de notite in diverse formate inclusiv dimensiune iPad si genti special concepute pentru dispozitivele mobile. Pentru mai multe detalii, aveti la dispozitie pagina de prezentare a conceptului Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online:

sau la Distribuitorii autorizati.

qr_fullcomplete

3 COMENTARII