Sediul Apple este scena unor demonstratii organizate de catre angajati nemultumiti

sediu Apple

  Sediul Apple a fost in cursul zilei de ieri scena unor proteste organizate de catre un grup de 100 de angajati ai unor companii contractate de catre cei din Cupertino pentru a asigura diverse servicii pentru magazinele sale din SUA. Desi numarul de protestatri nu a fost mare, demonstratia organizata in Apple Campus a fost una galagioasa, ei cerand conditii de munca mai bune si salarii mai mari in baza muncii depuse pentru compania americana de-a lungul timpului.

The protesters marched into an Apple building to deliver a petition, signed by 20,000 people […] Emboldened, the protesters crowded the lobby chanting “Sí se puede” (“Yes, we can”) and waved a sign reading “Apple dodges taxes, we pay the price.”

  Desi s-ar putea spune ca vorbim despre o problema majora pentru Apple, realitatea este ca persoanele care au protestat in fata sediului sau din Cupertino nu sunt angajati directi, ci angajati ai companiilor de securitate sau curatare a magazinelor sale. Protestul a fost organizat de catre un sindicat american si de catre reverendul Jesse Jackson, Tim Cook intalnindu-se cu acesta cu doar cateva zile in urma pentru a discuta despre problema care a stat la baza acestui protest organizat in Cupertino.

  O parte dintre cele 100 de persoane au reusit sa patrunda inclusiv in receptia sediului apple din Cupertino, astfel ca a fost vorba despre o demonstratie care cu siguranta a atras atentia tuturor celor care lucreaza acolo.