Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger va putea fi utilizata de pe calculator sau tablete!

WhatsApp Messenger va putea fi utilizata de pe calculator sau tablete!

WhatsApp Messenger browser

  WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe glob cu peste 600 de milioane de utilizatori activi in intreaga lume, iar compania WhatsApp pregateste o noua actualizare importanta pentru aplicatie. In interiorul codului dedicat versiunii beta pentru Android a WhatsApp Messenger au fost descoperite referinte cu privire la dezvoltarea unei versiuni web a WhatsApp messenger, adica o interfata care poate fi accesata de pe PC sau chiar tablete pentru a trimite mesaje.

  Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, WhatsApp Web este denumirea sub care este listata aceasta functie in interiorul aplicatiei WhatsApp Messenger, iar primele zvonuri privind dezvoltarea unui serviciu web au aparut saptamana trecuta. Atunci directorul general al aplicatiei competitoare Telegram a divulgat faptul ca WhatsApp  a incercat sa-i angajeze dezvoltatorul serviciului web al aplicatiei, semn ca intentiile companiei detinute de catre Facebook sunt cat se poate de serioase.

Cum pot folosi WhatsApp Messenger pe calculator sau tableta ?

WhatsApp web WhatsApp messenger pe calculator

  Imaginea de mai sus are un pur rol de prezentare, dar ea ne arata cum s-ar putea face logarea dintre contul nostru WhatsApp si un browser Google Chrome, o identificare intre ambele platforme fiind necesara pentru utilizarea serviciului. In aceasta idee, WhatsApp messenger va putea fi folosit oricand direct de pe un calculator sau tableta care este compatibil cu WhatsApp Web, utilizatorii avand posibilitatea de a trimite mesaje ca si cum ar folosi aplicatia pentru smartphone-uri.

  In baza acestei conectati, WhatsApp Web ar putea afisa pentru utilizatori si ultimele logari in serviciul sau, aplicatia WhatsApp Messenger pentru terminale mobile, urmand a oferi informatiile cu privire la ele. Din moment ce in aplicatia beta pentru Android exista deja un sistem care poate face legatura dintre ea si WhatsApp Web, este clar ca serviciul este intr-un stadiu avansat de dezvoltare si testare, dar probabil vor trece destule luni pana cand el va fi oficial lansat pentru noi.

 • alex alexandru

  Tot farmecul aplicatiei a fost stricat…

 • villman89

  Facebook strica oamenii

 • Catalin

  Pentru ca lucrez offshore si nu am voie sa folosesc telefonul cand sunt la bord, folosesc Telegram (iPod si Laptop) care merge pe orice device si orice interfata.
  Dupa mai bine de un an de zile de folosire pot afirma ca Telegram este net superior WhatsUp.

 • Scaramouche

  Interesantă noutate… O aștept cu nerăbdare… Pana atunci încerc Telegram (merita ?)

 • Scaramouche

  Iată ce am găsit ref la Telegram:
  “Q: How is Telegram different from WhatsApp?
  Unlike WhatsApp, Telegram is cloud-based and heavily encrypted. As a result, you can access your messages from several devices at once, including tablets and computers, and share an unlimited number of photos, videos and files (doc, zip, mp3, etc) of any size. Thanks to our multi-data center infrastructure and encryption, Telegram is also faster and way more secure. On top of that, Telegram is free and will stay free — no ads, no subscription fees, forever.”
  Prin urmare, Telegram are deja noutatea despre care e vorba in articol (merge pe desktop si tableta).
  O sa-l încerc…

 • Scaramouche

  Am încercat “Telegram messenger”. L-am instalat pe IOS (iPhone 4S, IPad AIR 2 WIFI), pe Android (un telefon Samsung), pe un laptop cu Windows 8.1 si pe un PC-desktop cu Windows 8.1.
  Instalarea este extrem de simpla (cere numărul de telefon numai pe primul device).
  Este peste WhatsApp pt ca merge pe toate device-urile, pe toate platformele.
  Mai are un plus: e f rapid.
  Este o alternativa la WhatsApp pe care v-o recomand sa o încercați.
  Îmi convine mai mult pt ca ma deranja ca nu puteam folosi WhatsApp-ul pe tableta si desktop.