WhatsApp Messenger va putea fi utilizata de pe calculator sau tablete!

WhatsApp Messenger browser

  WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe glob cu peste 600 de milioane de utilizatori activi in intreaga lume, iar compania WhatsApp pregateste o noua actualizare importanta pentru aplicatie. In interiorul codului dedicat versiunii beta pentru Android a WhatsApp Messenger au fost descoperite referinte cu privire la dezvoltarea unei versiuni web a WhatsApp messenger, adica o interfata care poate fi accesata de pe PC sau chiar tablete pentru a trimite mesaje.

  Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, WhatsApp Web este denumirea sub care este listata aceasta functie in interiorul aplicatiei WhatsApp Messenger, iar primele zvonuri privind dezvoltarea unui serviciu web au aparut saptamana trecuta. Atunci directorul general al aplicatiei competitoare Telegram a divulgat faptul ca WhatsApp  a incercat sa-i angajeze dezvoltatorul serviciului web al aplicatiei, semn ca intentiile companiei detinute de catre Facebook sunt cat se poate de serioase.

Cum pot folosi WhatsApp Messenger pe calculator sau tableta ?

WhatsApp web WhatsApp messenger pe calculator

  Imaginea de mai sus are un pur rol de prezentare, dar ea ne arata cum s-ar putea face logarea dintre contul nostru WhatsApp si un browser Google Chrome, o identificare intre ambele platforme fiind necesara pentru utilizarea serviciului. In aceasta idee, WhatsApp messenger va putea fi folosit oricand direct de pe un calculator sau tableta care este compatibil cu WhatsApp Web, utilizatorii avand posibilitatea de a trimite mesaje ca si cum ar folosi aplicatia pentru smartphone-uri.

  In baza acestei conectati, WhatsApp Web ar putea afisa pentru utilizatori si ultimele logari in serviciul sau, aplicatia WhatsApp Messenger pentru terminale mobile, urmand a oferi informatiile cu privire la ele. Din moment ce in aplicatia beta pentru Android exista deja un sistem care poate face legatura dintre ea si WhatsApp Web, este clar ca serviciul este intr-un stadiu avansat de dezvoltare si testare, dar probabil vor trece destule luni pana cand el va fi oficial lansat pentru noi.