Safari 8.0.2, Safari 7.1.2 si Safari 6.2.2 au fost lansate de Apple

Safari 8.0.2

  Safari 8.0.2, Safari 7.1.2 si Safari 6.2.2 au fost lansate in cursul noptii trecute de catre compania Apple, cei din Cupertino actualizand browserul disponibil pentru sistemele de operare OS X Mavericks, OS X Mountain Lion si OS X Yosemite. Actualizarea de astazi vine la doar cateva zile dupa una anterioara care a fost rapid retrasa de catre compania Apple fara a se oferi insa detalii cu privire la problemele pe care ea le cauza de a motivat compania americana sa ia o asemenea decizie.

  Actualizarea de astazi aduce pentru utilizatori: rezolvarea problemelor care impiedicau sincronizarea istoriei de navigare cu iCloud Drive, rezolvarea problemelor care impiedicau completarea automata a parolelor in campurile text dupa adaugarea a mai mult de doua produse Apple la iCloud Keychain, imbunatatirea performantelor WebGL pentru Mac-urile cu Ecrane Retina, posibilitatea de a importa username-uri si parole din Firefox, iar in final o rezolvare a problemelor de accesare ale Safari dupa instalarea versiunii 8.0.1.

  Safari 8.0.2, Safari 7.1.2 si Safari 6.2.2 sunt disponibile pentru instalare prin intermedul sistemului Software Update.