Brothers in Arms 3 Sons of War hands-on Video ne prezinta actiunea din joc

  Brothers in Arms 3 Sons of War este denumirea oficiala a celui de-al treilea joc din seria Brothers in Arms lansata pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Ubisoft in App Store-ul celor de la Apple. Pentru ca jocul se apropie de lansarea oficiala in App Store, un website american a avut ocazia de a testa Brothers in Arms 3 Sons of War, iar in clipul video de mai sus puteti vedea intreaga actiune de care vom avea parte de indata ce el va fi disponibil oficial in App Store.

  Brothers in Arms 3 Sons of War va contine un d-pad virtual care va permite controlarea tuturor soldatilor pe parcursul gameplay-ului, astfel ca mutarea lor dintr-un colt in altul al hartilor se va face folosind doar cateva gesturi intreprinse pe ecran. In aceasta idee Gameloft a implementat in Brothers in Arms 3 un fir epic al carui desfasurare se va schimba conform deciziilor luate de catre noi pe parcursul controlarii personajelor, deci rejucarea va oferi o poveste diferita.

  Brothers in Arms 3 Sons of War este programat pentru lansare oficiala in cursul acestei luni in magazinul companiei Apple si daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare il vom putea cumpara din App Store.