Pinguinii iubesc tabletele iPad (Video)

  De la caini si pana la maimute, am vazut o multitudine de animale care se joaca intr-un fel sau altul cu tabletele iPad ale companiei Apple, iar acum avem o noua dovada a faptului ca acest produs este atat de simplu incat orice animal il poate utiliza. In clipul video de mai sus aveti o demonstratie a modului in care pinguinii interactioneaza cu tabletele iPad, mai exact cu anumite jocuri care cel mai probabil redau obiecte ce pinguinilor li se par atat de interesante incat merita mancate.

  Jocul rulat pe tableta se numeste Game for Cats si dupa cum ii spune numele, a fost conceput pentru a atrage atentia pisicilor, insa el este cel putin la fel de atractiv pentru pinguinii care ciupesc ecranul tabletei. Cei care ingrijesc pinguinii spun ca jocuri precum acesta ajuta animalele sa isi mentina reflexele acute si le cresc creativitatea, ele avand impresia ca interactioneaza cu obiete pe care in mod normal nu le intalnesc in bazinul in care isi petrec viata de zi cu zi in captivitate.

  Partea interesanta a acestui program de folosire a tabletelor este ca pinguinii devin foarte activi dupa interactiunea constanta cu tabletele iPad si asta da nastere unei cresteri in natalitate in captivitate, asa ca nimeni nu poate nega beneficiile. Acestea fiind spuse, iata ca tabletele iPad sunt potrivite pentru aproape oricine, iar in App Store chiar exista o aplicatie pentru orice.

6 COMENTARII