Apple TV va putea face conferinte FaceTime

Apple TV FaceTime concept

  Apple TV este unul dintre popularele produse ale companiei Apple care nu a mai fost actualizat de aproape 2 ani de zile cu functii si hardware noi, insa compania americana pregateste cateva functii interesante pentru el. Conform unui brevet de inventie acordat zilele acestea celor din Cupertino, Apple TV-ul Apple va permite efectuarea de conferinte FaceTime cu ajutorul unei conexiuni de internet si a unui Apple ID, aceasta functionalitate fiind ceruta de ani si ani de zile.

Apple’s invention can be implemented to achieve the following advantages. Automatic entry into conference room mode can make selecting a device for presentation in a meeting easier and more intuitive. When a user makes a presentation in a meeting in a conference room, the user may wish to send content from the user’s mobile device to a display device located in the conference room through a digital media device.

  Brevetul de inventie al companiei Apple contine informatii care denota faptul ca Apple TV-ul ar putea fi transformat intr-un dispozitiv capabil sa faca orice fel de conferinte video la care un utilizator cu un iPhone sau o tableta iPad poate participa. In acest mod conferinta, utilizatorii cu iDevice-uri ar putea afisa multiple tipuri de continut din propriile terminale pe Apple TV si catre toti cei care sunt conectati la conferinta, astfel ca prezentari complexe folosind aplicatia Keynote ar fi oricand posibile.

  Modulul conceput de catre compania Apple ar fi ideal pentru marile companii de pe glob care ar putea face prezentari pentru proprii angajati fara ca acestia sa fie efectiv in camera in care prezentarea are loc, acesta fiind un avantaj enorm. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansata aceasta functionalitate pentru Apple TV, dar probabil nu va trece foarte mult timp pana cand ea va fi disponibila.

2 COMENTARII