iPhone 6 MAI IEFTIN decat in Apple Store poate fi CUMPARAT acum!

iPhone 6 ieftin craciun

  Va spuneam zilele trecute ca a inceput sezonul de REDUCERI DE CRACIUN si ca s-ar putea sa aveti posibilitatea de a cumpara iPhone 6 ieftin la pret MAI MIC decat in Apple Store in Romania, iar in aceasta pagina veti gasi produsul. Un magazin online din Romania ne ofera posibilitatea de a cumpara acum iPhone 6 ieftin si nou din Romania la pret mai mic decat in Apple Store Europa, iar asta in conditiile in care in mod normal majoritatea magazinelor online serioase cer minim 50€ peste pretul de baza al Apple pentru achizitie.

  Vorbim despre o reducere de 550 LEI practicata peste pretul de baza al iPhone 6 si acesta nu este singurul smarpthone Apple nou disponibil la pret bun de Craciun, iPhone 6 Plus beneficiind de o reducere de 700 lei peste pretul de baza in aceasta pagina. In cazul iPhone 6 Plus pretul este cu doar 30 de lei mai mare decat cel din Apple Store-urile europene, asa ca veti avea parte de cea mai buna oferta pentru a il cumpara fara a parasi Romania pentru a o face, deci ar fi bine sa profitati de promotie cat ea inca este disponibila pentru noi.

  Reduceri suplimentare la cateva zeci de mii de produse veti gasi si in aceasta pagina a magazinului.

Articolul precedentApple TV va putea face conferinte FaceTime
Articolul următorApple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.