Viber integreaza jocuri pentru a te tine ocupat in timpul conversatiilor

jocuri VIber

  Viber, una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie text de pe glob, a fost actualizata in cursul acestei seri de catre creatorii sai, noua versiune aducand pentru utilizatori jocuri care pot fi inercate direct din aplicatie. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, jocurile pot fi descarcate direct dintr-un meniul special al aplciatiei, ele avand in prim-plan personajele Violet si Legcat, utilizatorii primind monede pentru realizarile din cadrul titlurilor disponibile in aplicatie.

  • Viber Games – play some cool new games with Viber characters  Violet and Legcat and see how many coins you can earn
  • Sticker Menu – newly downloaded stickers pack are easier to find; scroll directly to them when you open the sticker menu
  • Public Chats – updates and bug fixes
  • General stability and bug fixes to improve overall performance

  Separat de jocuri, noua versiune a Viber are implementat si un meniu special prin care pot fi trimise stickere catre participantii la discutii, acestea putand fi descarcate din serverele Viber, functia fiind similara cu cea oferita de Facebook de ceva vreme. In continuare avem si o actualizare a functiei de chat-uri publice, Viber rezolvand probleme de functionare raportate de catre utilizatori inversiunea anterioara a aplicatiei, totul fiind disponibil fara vreo functie noua.

  In final, aplicatia Viber contine rezolvari ale altor probleme de functionare si imbunatatiri pentru stabilitatea si performantele generale. Aplicatia Viber este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Viber

Gratuit

DESCARCA





Developer: Viber Media Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: With Viber, everyone in the world can connect. Freely. More than 400 million Viber users text, make HD-quality phone and video calls, and send photo and video messages worldwide over WiFi or 3G – for free….


Dimensiunea aplicatiei este: 54.7 Mb