Prima Pagina Android Huawei Honor 6 Plus – “fratele” cu Android al iPhone 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus – “fratele” cu Android al iPhone 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus

  Huawei Honor 6 Plus este denumirea pe care compania din China o foloseste pentru cel mai nou smartphone al sau si dupa cum probabil va imaginati deja, vorbim despre o tentativa de a profita de numele mult mai popularului iPhone 6 Plus. In afara de nume, Huawei Honor 6 Plus se aseamana cu iPhone 6 Plus prin ecranul de 5.5 inch si carcasele colorate in exact aceleasi culori, deci nu vorbim doar despre o tentativa subtila de a profita de popularitatea unui produs Apple.

  Huawei Honor 6 Plus are implementat un procesor octa-core Huawei Kirin 925, 3 GB RAM si contine o baterie de 3600 mAh, insa partea cea mai interesanta a sa este data de camera dubla de 8 megapixeli capabila sa inregistreze poze, teoretic, grozave.  La un pret de 320$ in SUA, Huawei Honor 6 Plus este un competitor puternic pentru multe smartphone-uri Android disponibile pe piata, insa in niciun caz pentru terminalul iPhone 6 Plus al companiei Apple, care se afla intr-o cu totul alta liga.

  Chiar daca nu foarte multa lume va confunda Huawei Honor 6 Plus cu iPhone 6 Plus, problema producatorilor chinezi care nu au imaginatie in a isi separa produsele de cele ale concurentei demonstreaza faptul ca in ultimii ani China nu a evoluat din acest punct de vedere.

 • ksm

  Este un telefon frumușel 🙂

 • catalin

  M-am lămurit cu chinezăriile :))) problemele le descoperim pe parcurs. Am avut Allview x2 soul (…sau Gionee ca după asta e făcut ) si e o porcărie” frumoasa “dar din materiale de proasta calitate. iPhone rămâne iPhone

 • Razvan

  este cu mult peste iphone 6 plus

 • Dan

  @Zaone – problema chinezilor nu este lipsa imaginației, din cele mai vechi timpuri chinezii sunt un popor foarte creativ. Problema este legislația care permite oricărei companii chineze lipsită de orice scrupule să cloneze fără pic de rușine munca altora, ceea ce în țările cu adevărat civilizate nu ar fi posibil. Atâta timp cât PIB-ul Chinei crește, de ce i-ar durea capul? Am mai spus și o să repet: e mai simplu și mai profitabil să clonezi produsul altuia decât să cheltuiești de zeci, poate sute de ori mai mult cu r&d (research and development) ca să vii pe piață cu ceva unic și autentic. Practica asta încă mai funcționează pentru că, undeva în codul generic al majorității reprezentanților speciei umane, există o “linie de cod” eronată care împinge umanoidul să aleagă produsul ieftin în detrimentul clar al calității. În momentul în care oamenii vor înțelege că primești ceea ce plătești, ba uneori chiar și mai puțin, lucrurile o să se îmbunătățească. Până atunci, însă, planeta o să fie inundată în continuare de chinezării.

  @Razvan – go home, buddy, you’re drunk.

 • Zu

  Misto rau telefonul asta…. :X