Huawei Honor 6 Plus – “fratele” cu Android al iPhone 6 Plus

Huawei Honor 6 Plus

  Huawei Honor 6 Plus este denumirea pe care compania din China o foloseste pentru cel mai nou smartphone al sau si dupa cum probabil va imaginati deja, vorbim despre o tentativa de a profita de numele mult mai popularului iPhone 6 Plus. In afara de nume, Huawei Honor 6 Plus se aseamana cu iPhone 6 Plus prin ecranul de 5.5 inch si carcasele colorate in exact aceleasi culori, deci nu vorbim doar despre o tentativa subtila de a profita de popularitatea unui produs Apple.

  Huawei Honor 6 Plus are implementat un procesor octa-core Huawei Kirin 925, 3 GB RAM si contine o baterie de 3600 mAh, insa partea cea mai interesanta a sa este data de camera dubla de 8 megapixeli capabila sa inregistreze poze, teoretic, grozave.  La un pret de 320$ in SUA, Huawei Honor 6 Plus este un competitor puternic pentru multe smartphone-uri Android disponibile pe piata, insa in niciun caz pentru terminalul iPhone 6 Plus al companiei Apple, care se afla intr-o cu totul alta liga.

  Chiar daca nu foarte multa lume va confunda Huawei Honor 6 Plus cu iPhone 6 Plus, problema producatorilor chinezi care nu au imaginatie in a isi separa produsele de cele ale concurentei demonstreaza faptul ca in ultimii ani China nu a evoluat din acest punct de vedere.