Skype Translator traduce conversatii in timp real (Video)

  Skype Translator este un nou serviciu lansat de catre compania Microsoft pentru utilizatorii platformei Skype, el permitand traducerea in timp real a conversatiilor purtate de catre acestea folosind modulul de apeluri voce implementat in sistem. Skype Translator este deocamdata disponibil intr-o versiune beta si poate traduce numai cuvintele rostite in limbile engleza si spaniola, sistemul fiind privit cu mult interes de catre competitori, dar si de catre utilizatorii din intreaga lume.

  Skype Translator este functional numai in Windows 8.1 sau Windows 10 si traduce in timp real tot ceea ce rosteste un interlocutor in microfonul calculatorului pe care il foloseste cu Skype. Persoana cu care este purtata conversatia va auzi direct versiunea tradusa de catre serviciul celor de la Microsoft, deci vocea persoanei cu care purtati discutia nu va fi auzita in momentul utilizarii Skype Translator, asa ca va trebui sa va bazati pe ceea ce va spune el.

  In clipul video de mai sus puteti vedea cum functioneaza Skype Translator in conversatii purtate de catre utilizatori ai Skype si se pare ca sistemul traduce cat de bine toate cuvintele rostite de catre acestia in conversatii. Cei de la Microsoft au gandit Skype Translator ca un serviciu educational ce ar putea simplifica interactiunea dintre studentii din diverse tari, insa desigur ca el va fi deschis publicului larg si va fi interesant de vazut cum va evolua in viitor.

  Multiple detalii despre Skype Translator gasiti aici, unde puteti face si o cerere pentru a face parte din programul de testare beta.