Facturile RCS & RDS pot fi platite la terminalele QIWI Romania

QIWI plata factura RCS & RDS

  In cursul acestei dimineti compania RCS & RDS a anuntat ca facturile pentru serviciile Digi pot fi achitate la oricare dintre terminalele QIWI Romania, astfel ca ai sai clienti nu vor fi nevoiti sa viziteze un punct de lucru pentru a face o plata. QIWI Romania este prezentata ca fiind ca mai extinsa retea de plata self-service din Romania, cei de la RCS & RDS incercand sa profite de partenerul sau pentru a elibera punctele de lucru de clientii care nu gasesc o locatie in care pot face o plata.

  Detalii suplimenare despre noile optiuni de plata ale facturilor RCS & RDS aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Începând de astăzi, 17 decembrie, clienţii RCS & RDS îşi pot achita facturile fără niciun cost suplimentar, folosind terminalele self-service puse la dispoziție de către QIWI România, compania cu cea mai extinsă reţea de terminale de plată self-service la nivel național.

Utilizarea terminalelor este foarte intuitivă și clară, preluând informaţia de la plătitor și transferând-o automat către RCS & RDS, în numai câteva secunde. Abonații trebuie să selecteze numele companiei de pe ecranul terminalului, să scaneze codul de client de pe factură şi să introducă suma de plată. Terminalele self-service QIWI pot fi găsite de către abonații RCS & RDS în marile centre comerciale, în supermarketuri, în hipermarketuri și în magazinele de proximitate.

Am dezvoltat de-a lungul timpului, prin diferite parteneriate de acest fel, o gamă variată de modalităţi de plată pentru abonații companiei pentru a le oferi soluţii rapide, sigure, flexibile şi moderne de plată a facturii” a declarat Florin Nemeș, Coordonator Marketing & PR, RCS & RDS.

RCS & RDS împărtăşeşte dorinţa noastră de a furniza consumatorilor români metode de plată mai simple şi mai sigure, iar acest parteneriat este unul important întrucât răspunde perfect strategiei noastre de diversificare a portofoliului de servicii oferit prin intermediul terminalelor de plată. Faptul că plăţile se pot realiza fără a divulga date confidenţiale sau a deţine un cont bancar reprezintă un beneficiu și vine în întâmpinarea cerințelor clienților români” a adăugat Alexandru Oancea, Director Comercial al QIWI România.

Abonații RCS & RDS pot achita facturile telefonice în punctele de prezență ale companiei și în noile magazine Digi, la ghişeele sau ATM-urile/bancomatele băncilor partenere, prin direct debit, online sau prin virament bancar, prin terminalele PayPoint și Payzone, dar în magazinele partenere Mobile-Distribution.

2 COMENTARII