iOS 8.1.2 vs iOS 8.2 beta 3 pe iPhone 4S (Video)

  Apple a lansat iOS 8.1.2 acum doua saptamani si iOS 8.2 beta 3 chiar in cursul zilei de ieri, ambele versiuni ale sistemului de operare venind fara noutati majore. Acum o saptamana v-am prezentat un clip care compara performantele iOS 8.1.1 si iOS 8.1.2 pe iPhone 4S, asa ca astazi vine randul versiunei beta mai noi a iOS 8.2.

  In clipul video de mai sus aveti doua terminale iPhone 4S cu 32 GB de spatiu de stocare care au instalat iOS 8.1.2 si iOS 8.2 beta 3, plus aceleasi aplicatii. Testul are la baza utilizarea aplicatiilor in viata de zi cu zi pentru a ne oferi o idee cat mai buna in legatura cu performantele de care vom avea parte dupa instalare.

  Acum probabil multi dintre voi se asteapta ca iOS 8.1.2 sa fie mai rapid decat iOS 8.2 beta 3 doar prin simplul fapt ca este o versiune stabila a iOS, dar lucrurile nu stau asa. Se pare ca in iOS 8.2 compania Apple va imbunatati usor performantele iPhone 4S, dar asta numai daca tot ceea ce vedem acum nu se va schimba.

iOS 8.2 beta 3 ofera performante mai bune pentru iPhone 4S

  Desi pare greu de crezut in momentul de fata, se pare ca Apple inca incearca sa le ofere posesorilor de terminale iPhone 4S o experienta de utilizare buna in iOS 8. iPhone 4S este aproape scos din vanzare de catre Apple, fiind indisponibil in majoritatea magazinelor, asa ca imbunatatirea performantelor sale vine ca o surpriza.

  Desigur ca surpriza este intrutotul placuta, deoarece Apple demonstreaza din nou ca ii pasa de clientii care i-au cumparat produsele vechi. Acelasi lucru nu se intampla si in cazul terminalelor Android vandute in lumea intreaga, dar probabil multi dintre voi stiau deja acest lucru.

  Acestea fiind spuse, daca aveti un terminal iPhone 4S cu iOS 8.1.2 instalat, ei bine in iOS 8.2 ar trebui sa aveti parte de o schimbare majora in bine, daca lucrurile nu se vor schimba.

3 COMENTARII

  1. Se pare ca Apple nu doreste sa traga pe linia moarta 4S-ul,avand in vedere milioanele de terminale vandute in lume.iOS 8.2 il va tine pe linia de plutire inca vreo 16 luni!