Prima Pagina Apple Magia New York-ului inregistrata cu iPhone 6 (Video)

Magia New York-ului inregistrata cu iPhone 6 (Video)

  iPhone 6 are o camera grozava, desigur ca nu este cea mai buna din lume, dar ea a fost laudata atat de catre utilizatorii care au cumparat produsul, cat si de catre unii fotografi profesionisti. Pentru a demonstra cat de buna este ea, cineva s-a gandit sa inregistreze “magia” New York-ului cu ajutorul noului terminal.

  In clipurile video din acest articol veti vedea unele dintre locatiile considerate a fi definitorii pentru New York, de catre persoana care a realizat clipul si combinatia este extrem de interesanta. Imaginile inregistrate au fost, desigur, editate inainte de publicare si oricine poate inregistra clipuri video cel putin la fel de bune cu propriul terminal.

 • rundown

  offtopic: apropo zao ai putea face un articol despre Auxo pt ios 8. Pe twitter au anuntat azi ca prin 24 decembrie va fi disponibila in cydia versiunea pt ios 8 (@sentry)

 • Si ce sa-i fac eu, nu am Auxo pe telefon, nu stiu cum arata versiunea pentru iOS 8.

 • rundown

  pai parca aratase la un moment dat un preview (youtube) de cateva secunde cu viitoarea versiune..

 • rundown

  ti-am trimis un mail zaone@idevice.ro referitor la acest subiect

 • Moro

  Off-topic: dau un click pe un link dintr-o știre din aplicația idevice si se deschide Safari unde-mi sugerează sa descarc idevice. De ce nu recunoaște faptul ca aplicația e instalată deja?

 • Sigur nu iti spune doar sa o deschizi? Smart App Bannerele apar chiar daca ai aplicatia instalata, asa le-a facut Apple.