Facebook Messenger devine extrem de rapid, are noi animatii pentru trimiterea mesajelor si stickere noi (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=byRmBN2QUxc

  Facebook Messenger va fi actualizat cu doar cateva zile inainte de Craciun, compania Facebook facand cateva schimbari extrem de interesante. Incepem cu o noua animatie pentru trimiterea, livrarea si citirea mesajelor, acum aplicatia afisand un buton diferit si poza de profil a contactului vostru cand mesajul a fost efectiv citit.

  Schimbarea are rolul de a ne oferi ceva mai multe detalii in legatura cu modul in care sunt trimise mesajele noastre catre prieteni, functionalitate disponibila in alte titluri de ceva vreme. Ca de obicei, va spun ca termenul Delivered, sau un cerc cu un punct albastru in el nu denota faptul ca mesajul a fost citit, ci doar livrat catre interlocutor.

Facebook animatie trimitere mesaje

  Separat cei de la Facebook au implementat noi stickere pentru utilizatorii care trimit acet tip de emoticoane, dar si o functie ce permite inramarea pozelor inregistrate. Folosind noua optiune putem crea o rama speciala pentru pozele inregistrat in aceasta perioada, ideea fiind in on cu sarbatorile de iarna.

  • A festive frame for your New Year’s Eve selfies.
  • Snow globe chat heads.
  • Holiday inspired sticker packs.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, ideea in sine este extrem de interesanta si cu siguranta va fi apreciata de foarte multa lume. Separat de acestea, aplicatia Facebook Messenger are acum si imagini de profil pentru contacte care au forma unui glob de Craciun cu zapada in interior.

david marcus

  Bun, acum ajungem la noutatea finala, compania Facebook reusind sa faca aplicatia Facebook Messenger mult mai rapida decat in trecut. Conform celor de la Facebook, inginerii sai au imbunatatit atat codul aplicatiei, cat si cel din server, astfel ca aplicatia functioneaza mult mai rapid decat in trecut, pe orice terminale.

What were really want is Messenger to feel like the fastest and most reliable mobile messaging product. We’ve done a lot of work on performance on the backend, reducing end-to-end latency…to improve efficiency on all device types.

  In concluzie, noua versiune a aplicatiei Facebook Messenger va fi lansata in perioada imediat urmatoare in App Store si de indata ce va fi disponibila pentru descarcare va voi anunta.

3 COMENTARII