Kate WInselet si alti actori importanti sunt in discutii pentru aparitii in filmul biografic Steve Jobs

Kate Winselet

  Kate Winselet este una dintre cunoscutele actrite americane si probabil multi dintre voi i-ati recunoscut deja chipul din imaginea de ma sus. Winselet a devenit faimoasa multumita filmului titanic, insa pana la varsta de 39 de ani a reusit sa isi creeze un portofoliu de exceptie, plin de filme importante.

  Avand in vedere popularitatea sa, actrita americana ar fi curtata de catre cei de la Universal pentru a avea cateva aparitii in filmul biografic Jobs. Se pare ca rolul fiicei lui Steve Jobs, Lisa Brennan Jobs, si cel al sefei echipei de PR, Katie Cotton, ar fi pregatite pentru Winselet, dar nimeni nu stie sigur acest lucru.

  Natalie Portman a refuzat deja rolul fiicei lui Steve Jobs, iar cei de la Universal ar fi acum in discutii inclusiv cu Jessica Chastain. Rolurile feminine din filmul biografic Jobs nu au atras atentia actritelor populare de la Hollywood, insa probabil recompensa monetara este problema.

Kate Winselet curtata pentru un rol in filmul Steve Jobs

  Pana acum am aflat ca Michael Fassbender il va interpreta pe Steve Jobs, ca Seth Rogen va fi Steve Wozniak si ca Jeff Daniels va fi fostul CEO John Sculley care l-a inlocuit pe Jobs. Separat de aceste roluri am aflat doar ca Leonardi DiCaprio si Christian Bale au refuzat participarea in film, concentrandu-se pe alte proiecte.

  Filmul biografic Steve Jobs a avut numeroase probleme in a ajunge in cinematografe, cei de la Sony renuntand din cauza lui Leonardo DiCaprio. Preluarea de catre Universala a accelerat totusi procesul de realizare al filmului, filmarile pentru el urmand a incepe in cursul anului 2015.

  Din pacate nu se stie cand va ajunge efectiv filmul in cinematografe, insa avand in vedere recentul progres facut in realizarea sa, ne putema stepta ca perioada de sfarsit a anului 2015 sa il aduca pe marile ecrane. Din pacate nu toate rolurile au fost contractate inca pentru film si acest lucru va ingreuna lansarea, dar in final cei de la Universal vor realiza, cel mai probabil, un film de exceptie.