Stickered – Facebook lanseaza aplicatia care te va va face popular de Craciun (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=hMJvw-RfTEI

  Stickered este o noua aplicatie lansata de catre compania Facebook in App Store in cursul noptii trecute, ea aduca o functionalitate extrem de interesanta. Dupa cum puteti vedea si din clipul de prezentare, ea permite aplicarea de stickere peste pozele inregistrate folosindu-ne terminalele.

  Stickered este gandita ca o aplicatie companion pentru Facebook Messenger si prin intermediul sau vom putea crea cele mai grozave poze pentru iPhone, iPad si ipod Touch. Cu ajutorul sau vom putea aplica stickere, emoticoane mari, peste pozele incarcate in aplicatia Facebook  Messenger si el vom putea trimite oricui, oricand.

A lightweight new Creative Labs app by the Messenger team called Stickered for Messenger that enables you to add stickers to a photo and send them to friends on Messenger.

  Aplicatia Stickered for Messenger a fost creata ca un experiment pentru a vedea cum combina utilizatorii stickerele cu pozele, asa ca va fi interesanta de utilizat. O divizie din cadrul Facebook a creat-o special pentru utilizatorii din lumea intreaga si in baza prezentarii, ea va aduce o functionalitate pe care o veti iubi cu siguranta.

Stickered for Messenger

  Conform companiei Facebook, noua aplicatie Stickered for Messenger va contine sute de emoticoane care vor putea fi utilizate, aplicarea lor peste poze facandu-se in cateva secunde. Dupa finalizarea procesului de modiricare a pozelor, apasarea butonului albastru al Messenger va partaja rapid poza.

  Avand in vedere numarul foarte mare de persoane care cauta aplicatii ce permit modificarea pozelor in acest mod, noua aplicatie va fi cu siguranta extrem de apreciata in lumea intreaga. Modificarile aplicate pentru poze nu vor afecta calitatea acestora, asa ca nu veti avea poze ce arata mai rau decat inainte de modificare.

  In ceea ce priveste disponibilitatea, cei de la Facebook nu au oferit detalii, dar aplicatia va fi cu siguranta disponibila inainte de Craciun in App Store. Pentru a o folosi este nevoie si de aplicatia Facebook Messenger, deci trebuie sa fiti siguri ca ambele sunt instalate.