Prima Pagina Noutati Canalele Dolce Sport vor transmite in exclusivitate UEFA Champions League si UEFA...

Canalele Dolce Sport vor transmite in exclusivitate UEFA Champions League si UEFA Europa League

Dolce Sport

  Dolce Sport sunt canalele de televiziune detinute de catre operatorul Telekom Romania, iar incepand din 2015 ele vor transmite in exclusivitate meciurile de fotbal din UEFA Champions League si UEFA Europa League. Urmatoarele trei sezoane de UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost cumparate de catre Dolce Sport in Romania, asa ca nu veti vedea meciurile altundeva.

  Pana in prezent canalele Digi Sport transmiteau meciurile de fotbal UEFA Champions League si UEFA Europa League impreuna cu Pro TV, insa Telekom va avea exclusivitate pana in 2018. Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Dolce Sport, singurele canale TV care vor transmite următoarele 3 sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare și pachete sunt disponibile aici ). Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

„Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbiști în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții noștri se pot bucura de o experiență nouă și unică urmărind meciurile celor două competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran și exclusiv pe Dolce Sport ,” a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

 • Seba

  Iar se face diferentiere intre abonati. Rechinii cu dolce vad meciurile in HD restul de pe net.

 • alex alexandru

  Ma bucur ca sunt abonat Telekom 😛

 • Sincer sa fiu, ma cam bate gandul sa ma mut de la Digi. Liga 1 nu o mai au, dar macar au Champions League si Uefa League, acum daca au pierdut si astea, nu mai exista motive sa ramai la ei.
  @Seba: Ce rechini, asa e lupta intre televiziuni, aia care au mai mult de dat iau ce e mai bun.

 • alex alexandru

  sincer @Zaone eu ma bucur ca am televiziunea de la telekom pentru ca imi ofera exact toate canalele de care am eu nevoie cu o singura exceptie

 • adu

  Si uite cum pierde teren Digi. Ceea ce putini credeau. Asta e o lovitura grea data de Dolce! Neamtu tot neamt.

 • George

  “dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza”
  Inseamna ca TVR va transmite in continuare?

 • Transmite ceva acum ?

 • cosmin t.

  Cat timp exista SportsDevil vom trai fericiti 😉

 • George

  “TVR a deţinut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012 – 2015. Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis recent să nu aprobe achiziţionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Champions League pentru perioada 2015 – 2018, potrivit unei hotărâri a CA publicată joi pe site-ul instituţiei.”
  http://www.tvr.ro/hotararea-consiliului-de-administratie-nr-131-din-16-decembrie-2014_10592.html

 • Scaramouche

  Referitor la TELEKOM acum un an am avut o experiența extrem de trista (asta ca sa ma exprim elegant); daca va dau toate detaliile trece Craciunul…. Doar atât va spun: le-am semnalat telefonic ca Internetul nu funcționează, mi-au cerut sa fac sesizarea pe mail; degeaba le-am explicat ca nu am cum (n-am internet !); am ajuns la ghișeu, am depus reclamație scrisă… Nimic… Absolut nicio mișcare… Nicio explicație… După 30 zile am renunțat la tot contractul: internet, TV si telefon fix. Eram client f vechi si mereu cu plata facturilor la zi.
  Avertizările mele către abonații TELEKOM:
  -relația cu clientul lasă mult de dorit; daca nu-ți merge ceva si vrei sa semnalezi trebuie multă răbdare si timp pierdut
  -robotul lor (unde suni pt orice nevoi) este ceva înfiorător; si alta cale nu prea ai…
  -serviciile lor merg (de internet, de tv), dar in momentul in care ai o problema e jale…
  Va spun din experiența mea de acum aproximativ un an.
  Poate între timp lucrurile s-au mai schimbat.
  Eu oricum am trecut pe DIGI unde, pana acum, am întâlnit numai lucruri normale.
  Referitor la transmisiunile sportive: părerea mea:
  -liga 1 nu mai merita de mult timp sa pierd vremea cu ea…
  -prefer meciurile din campionatele străine (spaniol), englez, german.