Canalele Dolce Sport vor transmite in exclusivitate UEFA Champions League si UEFA Europa League

10

Dolce Sport

  Dolce Sport sunt canalele de televiziune detinute de catre operatorul Telekom Romania, iar incepand din 2015 ele vor transmite in exclusivitate meciurile de fotbal din UEFA Champions League si UEFA Europa League. Urmatoarele trei sezoane de UEFA Champions League si UEFA Europa League au fost cumparate de catre Dolce Sport in Romania, asa ca nu veti vedea meciurile altundeva.

  Pana in prezent canalele Digi Sport transmiteau meciurile de fotbal UEFA Champions League si UEFA Europa League impreuna cu Pro TV, insa Telekom va avea exclusivitate pana in 2018. Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Dolce Sport, singurele canale TV care vor transmite următoarele 3 sezoane ale UEFA Champions League şi UEFA Europa League

Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018. Astfel, dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiții fotbalistice intercluburi din Europa.

Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport (4 canale SD şi două canale HD), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile (mai multe detalii despre modalitatea de înregistrare și pachete sunt disponibile aici ). Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

„Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbiști în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienții noștri se pot bucura de o experiență nouă și unică urmărind meciurile celor două competiții internaționale – de oriunde, pe orice tip de ecran și exclusiv pe Dolce Sport ,” a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.