Tim Cook a fost declarat CEO-ul anului 2014

Tim Cook CEO-ul anului

  Tim Cook este CEO al Apple inca din cursul anului 2011 si la trei ani de la asumarea pozitiei de lider in Cupertino incepe sa fie premiat de catre presa americana. Daca Time Magazine nu l-a declarat personalitatea anului 2014, Fortune Magazine si CNN Money il declara CEO-ul anului 2014.

High quality global journalism requires investment. Please share this article with others using the link below, do not cut & paste the article. Financial success and dazzling new technology alone might have been enough to earn Apple’s steely chief executive the FT’s vote as the 2014 Person of the Year, but Mr Cook’s brave exposition of his values also sets him apart.

  Prima distinctie a venit cu ceva timp in urma, insa cea oferita de catre CNN Money a fost anuntata in cursul acestei zile. Cei de la CNN au avut in vedere intreaga munca depusa de catre Tim Cook in cursul acestui an pentru Apple, rezultatele financiare extrem de bune ale companiei “cantarind” greu in decizia de a ii acorda premiul.

  Cei de la CNN Money detaliaza intr-un articol complex modurile in care Tim Cook a stiut sa conduca Apple si sa linisteasca investitorii companiei, totul culminand cu cel mai mare pret inregistrat pentru actiuni. Acum daca Tim Cook merita sau nu acest premiu ramane de vazut, insa este clar ca el a facut o treaba foarte buna in cadrul Apple.