Iata care au fost cele mai descarcate aplicatii ale anului 2014

Cele mai descarcate aplicatii ale 2014

  In cursul noptii trecute compania Apple a publicat o lista a celor mai descarcate aplicatii ale anului 2014, dezvaluind care au fost preferintele utilizatorilor. Lista acopera doar aplicatiile disponibile in App Store SUA, deci ea nu pare a fi una globala si pentru Romania deocamdata nu exista un top de acest gen.

  Apple a impartit sectiunea sa de aplicatii in trei categorii: cele mai descarcate aplicatii gratuite, cele mai descarcate aplicatii platite si aplicatiile care au generat cei mai mulit bani. Dupa cum era, probabil, de asteptat pentru unii, Facebook Messenger a fost cea mai descarcata aplicatie in 2014 in SUA, ea fiind urmata de Snapchat si YouTube sau Facebook.

  1. Facebook Messenger
  2. Snapchat
  3. YouTube
  4. Facebook
  5. Instagram
  6. Pandora Radio
  7. Google Maps
  8. Flipagram
  9. Spotify Music
  10. 2048

  In ceea ce priveste aplicatiile platite, jocul Heads Up! a ocupat prima pozitie, el fiind urmat de catre Minecraft si Afterlight, singurul titpul cunoscut din top 10 fiind Cut the Rope 2. Practic majoritatea topului este format din jocuri fara foarte multa popularitate in Romania, de exemplu, dar extrem de cunoscute in SUA.

  1. Heads Up!
  2. Minecraft – Pocket Edition
  3. Afterlight
  4. Plague Inc.
  5. Sleep Cycle alarm clock
  6. Facetune
  7. Cut the Rope 2
  8. Bloons TD 5
  9. A Dark Room
  10. 7 Minute Workout Challenge

  Trecand la aplicatiile care au generat cei mai multi bani, jocurile freemium sunt, ca de obicei, primele. Tipul acesta de jocuri a crescut enorm de mult in popularitate in ultimii ani si va continua sa o faca, el fiind extrem de criticat deoarece pacaleste copiii in a cheltui sume enorme de bani. Jocurile plasate pe primele pozitii genereaza pana la cateva zeci de milioane de dolari pe luna, deci vorbim despre aplicatii extrem de profitabile.

  1. Clash of Clans
  2. Candy Crush Saga
  3. Game of War – Fire Age
  4. Pandora Radio
  5. Big Fish Casino
  6. Hay Day
  7. Farm Heroes Saga
  8. Pet Rescue Saga
  9. Slotomanua Free
  10. Kim Kardashian: Hollywood

Acestea fiind spuse, acum va puteti face o idee in legatura cu ceea ce au preferat americanii in 2014 in App Store si daca un top similar va fi publicat pentru Romania, il veti gasi aici.