Samsung Galaxy S6 – panoul frontal apare in primele imagini

Samsung Galaxy S6 panou frontal

  Luna aceasta am aflat ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie fabricat folosind o structura complet metalica si ca bateria sa nu va mai putea fi scoasa precum cazul modelelor anterioare. Diverse zvonuri aparute in trecut anuntau aceasta schimbare radicala pregatita de catre cei de la Samsung, insa atunci am vazut si prima confirmare.

  Astazi vedem din nou panoul frontal a aceea ce pare a fi Samsung Galaxy S6, acesta urmand a contine un ecran de 5.5 inch. Mai mult decat atat unii sunt de parere ca Samsung va oferi versiuni ale Samsung Galaxy S6 care au panoul frontal colorat in diverse culori, cea din imagine fiind una dintre cele testate.

  Ca sa fiu sincer, imi vine greu sa cred ca Samsung Galaxy S6 va fi disponibil intr-o culoare galbena si cred ca Samsung va urma linia trasata de Apple in ceea ce priveste optiunile de culori pentru varfurile de gama. Desigur ca Samsung ar putea alege sa faca ceva complet diferit, dar acest lucru pare putin probabil acum.

Samsung Galaxy S6 panou frontal 1

  In ceea ce priveste hardware-ul nu exista noutati diferite de cele mentionate aici, astfel ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie un smartphone puternic cu un procesor de 64 de biti. Separat de el, Samsung ar urma sa aduca pe piata si Samsung Galaxy S6 Edge, acesta urmand a vea caracteristici usor mai bune si un pret ceva mai mare.

  Cele mai recente zvonuri indicau faptul ca Samsung Galaxy S6 va fi prezentat la CES 2015, asa ca ramane sa vedem daca Samsung il va putea finaliza pana atunci.