Samsung Galaxy S6 – specificatii confirmate de un nou benchmark

Samsung Galaxy S6 specificatii

  Samsung Galaxy S6 va fi lansat de catre Samsung in cursul anului viitor, insa pana atunci am aflat deja o serie de informatii extrem de interesante cu privire la viitorul smartphone al coreenilor. Specificatiile tehnice Samsung Galaxy S6 publicate saptamana trecuta sunt confirmate intr-o anumita masura de un benchmark aparut in cursul acestei zile pe un website din Olanda, ele dezvaluind surpriza pe care compania coreeana o are pregatita pentru a lupta cu iPhone 6.

  In imaginea de mai sus puteti vedea hardware-ul inregistrat de catre acest benchmark, Samsung Galaxy S6 SM-G925F fiind terminalul testat, el avand un ecran, probabil de 5.5 inch, cu rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, asa cum stiam. Sub ecran gasim un procesor octa-core produs folosind un proces de fabricatie de 20nm, probabil Exynos 7420 de 64 biti, ce ar putea fi tactat la 1.8 GHz si ar putea include 3 GB RAM, plus o placa grafica Mali-T760 capabila sa faca fata celei din iPhone 6.

Samsung Galaxy S6 – specificatii tehnice

  Mergand mai departe, pentru Samsung Galaxy S6 vorbim despre un posibil chip baseband de categoria 10 capabil sa suporte tri-band LTE, o camera principala de 16 megapixeli, un benchmark anterior anuntand implementarea unei camere de 20 de megapixeli. Toate aceste componente vor functiona cu ajutorul Android 5.0 care este pregatit de catre compania Samsung, ea urmand a implementa un TouchWiz modificat care desigur ca va ingreuna utilizarea sistemului de operare al celor de la Google.

  Desi deocamdata nu secunosc detalii despre pretul Samsung Galaxy S6, ceea ce pare destul de clar este ca in cadrul Mobile World Congress din martie 2015 Samsung si-ar putea prezenta viitorul produs, in luna aprilie el putand ajunge pe piata. Pana atunci iPhone 6 are suficient timp sa atraga un numar enorm de consumatori, mai ales ca deocamdata Samsung Galaxy S6 are doar specificatii mai bune si nimic extraordinar de inovator care sa il prezinte ca fiind mai bun decat terminalele Apple.

12 COMENTARII

  1. S7 de la samsung va fi departe de apple in 2015,o sa aprindem aragazul cu el si vom primi salariul direct in el dupa care vom scoate banii tot din el.HA,HA,HA.

  2. Acum posesor de IPH 6 ( fost posesor de 4s și 5), este ok 6 dar diferențele sunt tot mai mici ( în utilizare, nu vb de desig) intre Un IPH și un Nexus.
    Am avut în ultimele luni Nexus 5, Android 5.0 într-adevăr se apropie de Ios în experienta de utilizare.

  3. @alex alexandru, eu am avut numai LG, si nu am avut probleme. Am un G3 S, si nu are pic de lag, niciodata nu am avut parte de freez uri, pe cand iPod-ul meu 5, cu iOS 8, de cand il am, face numai probleme… se blocheaza, are un bug enervant pe care Apple nu l a rezolvat: daca inchizi 2 aplicatii in acelasi timp cu 2 degete, ramane o aplicatie neagra. Pacat…

  4. @chera inchide 2 aplicatii cu 2 degete pe android si vezi ce se intampla.
    Asta e tare!
    Foloseste, eventual si 2 degete de la picioare :)!
    Pana la urma, oricare dintre sistemele de operare, nu este perfect!

  5. “Toate aceste componente vor functiona cu ajutorul Android 5.0 care este pregatit de catre compania Samsung, ea urmand a implementa un TouchWiz modificat care desigur ca va ingreuna utilizarea sistemului de operare al celor de la Google.” :))) True, true …
    Cam asa ceva, au pus doar 8 core-uri, ce draq nu mai avansam, macar 16 core-uri, si vreo 8gb ram, dar banuiesc ca asta va fi viitorul smartphone-urilor cu android, cat mai multa putere de procesare si cat mai putina optimizare software.