Prima Pagina Android Samsung Galaxy S6 functional apare intr-o serie de imagini

Samsung Galaxy S6 functional apare intr-o serie de imagini

Samsung Galaxy S6 asamblat

  Samsung Galaxy S6 urmeaza sa fie prezentat la CES 2015 de catre compania coreeana, insa pana atunci vedem ceea ce pare a fi o unitate functionala. Imaginile sunt furnizate de catre un blog iranian deci nu se stie cat sunt de veridice, desi ele par sa prezinte ceea ce va arata compania Samsung saptamana viitoare lumii intregi.

  Terminalul Samsung Galaxy S6 din imagini are acea structura din aluminiu despre care am tot auzit, dar si o interfata noua. Comparat cu vechile modele ale produselor Samsung, el dovedeste faptul ca acum coreenii incearca sa faca un salt important in ceea ce priveste design-ul propriilor produse.

  Dupa cum probabil va asteptati, Android 5.0 este prezent in imagini cu notificarile specifice, insa separat de acest lucru nu vedem nimic deosebit. Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aduca o schimbare majora prin implementarea unei carcase de aluminiu care nu va permite inlocuirea bateriei sau accesarea componentelor interne.

  Separat de aceasta schimbare radicala si de o imbunatatire a specificatiilor tehnice, deocamdata nu se stie care va fi functia “wow” a sa. Cei de la Samsung nu au divulgat inca marea noutate software sau hardware a viitorului terminal, asta desi unele zvonuri au readus in discutie implementarea unui scanner pentru iris.

  Samsung Galaxy S6 va aduce totusi un procesor de 64 biti la 1 an dupa ce Apple a oferit aceasta tehnologie in propriile terminale, dar daca pretul de vanzare nu va fi potrivit, terminalul nu va avea succesul asteptat de companie.

Samsung Galaxy S6 asamblat 1

 • Aurelian

  Daca o sa vina cu un pret de 900€ cu siguranta ca o sa ramana cu ele pe stoc.

 • Apple4Ever

  Sunt curios cum se descurca mancatorii aia de orez cu manutele lor mici pe lopetile astea…

 • Iulia

  @Apple4Ever: la fel ca pe 6 plus

 • illumin

  Daca asta este galaxy S6 este cam dezamagitor,toata lumea se asteapta la un design nou (project zero) … marginile alea sunt prea groase si este rotunjit totusi spatele arata bine si probabil o sa aiba cel mai bun ecran de pe piata … totusi stric partea din fata nu arata prea bine… oricum inca nu stim daca este adevarata imaginea… personal nu prea cred 🙂 Ma amuza ultimul alineat din articol… cand apple pune ceva de ce nu precizezi ca pe androide era de muult timp fie hardware fie software

 • xuxu

  Functie speciala: ii va provoca lui Apple 4ever o Urticarie!

 • alex :D

  Si asta numeste samsung ”project zero” ce gluma buna, un galaxy s5 mai lung si mai rotunjit cu o carcasa probabil din metal. Sper ca asta sa fie ultimu’ lor telefon ca m-am saturat de jegurile lor copiate de la diverse companii, si pe care te poti pisa, si sa dai in diverse bolii de la lag-u’ pe care il are

 • hacuna matata

  Dar vai , cum e posibil ?! Samnsug cu lag ?! Nu exista !
  Pfffff ce droizi tristi :)))))

 • alex :D

  hacuna matata: nu uita creierul lor e un droid, defect :))

 • marko

  @alex,no offense intended,dar daca utilizatorii de terminale android au in loc de creier un “android defect” inseamna ca sclavii Apple au in loc de creier un MAR !!! Si ala gaunos si plin de viermi (si aici ma refer strict la problemele cauzate de bendgate,IOS 8.1.2,etc,…..).

 • Pingback: Samsung a testat diverse modificari de design pentru Samsung Galaxy S6()