Apple anunta promotia Lucky Bag, va vinde produse la pret mult redus doar in 2 ianuarie

Apple Lucky Bag

  Traditia anilor trecuti este pastrata de catre compania Apple, astfel ca pe data de 2 ianuarie ea va initia promotia Lucky Bag. Aceasta promotie este derulata numai in Japonia si prin intermediul sau compania americana le ofera japonezilor posibilitatea de a cumpara o geanta cu diverse produse Apple la pretul de 340$.

  Pentru acesti 340$ anul trecut compania Apple a oferit un rucsac Incase de 99$, o baterie externa Mophie Juice Pack de aproximativ acelasi pret, dar si 4 tipuri de produse de la iPad Air la MacBook Air sau iPod Nano. Mai mult decat atat, fiecare dintre genti au avut incluse si o serie de accesorii comercializate de catre compania americana, pretul lor de vanzare fiind mult mai mare decat cel platit de catre japonezi.

  Avand in vedere ca vorbim despre o campanie in care Apple ofera reduceri mai mari chiar si decat in cazul Black Friday, anul trecut japonezii s-au asezat la cozi inainte de 2 ianuarie. Pentru a reusi sa obtina una dintre gentile disponibile in cantitati limitate, japonezii vor urma probabil traditia si anul acesta si cu siguranta nu vor fi dezamagiti.

  Desi companiei Apple i s-a cerut sa aduca aceasta promotie si in alte tari de pe glob in care are Apple Store-uri, deocamdata acest lucru nu s-a intamplat.